En lille hilsen fra Luksusbaby! 👑

En lille hilsen fra Luksusbaby! 👑

byLINDGREN® er en nordjysk virksomhed ligesom os selv. Siden deres spæde start tilbage i 2015 har vi vidst, de har eksisteret, og det har kun været et spørgsmål om tid, før vi fik byLINDGREN® på vores hylder. De to søstre Anne og Katrine, unge og energiske iværksættere, har virkelig lykkedes med at finde et hul i markedet. Vi er vilde med deres univers, som kan tilføre værdi til Luksusbaby.

Nordjysk stolthed 

Er du nordjyde, så er du stolt, når nogle fra dit nærområde lykkedes med noget. Vi vil gerne hjælpe hinanden, tale godt om hinanden og lære af hinanden. Vi har været i kontakt med byLINDGREN®-pigerne i et stykke tid, men det hele skulle lige passe ind. Luksusbaby har jo i forvejen rigtig meget overtøj fra andre dygtige forhandlere, men vi manglede lige den sidste “krølle” på halen, hvilket byLINDGREN® kunne tilføre. Vi har ikke kun valgt byLINDGREN, fordi de er nordjyske som os selv, men fordi mærket kan tilføre noget unikt til vores shop.

Tilfører luksus og søde detaljer

Nu skulle tidspunktet være. Efteråret 2021 har vi stolt kunne præsentere byLINDGREN® til vores danske webshop men også vores udenlandske sites. Til vores i forvejen stærke brands indenfor termotøj og regntøj har byLINDGREN® også noget at byde på.

byLINDGREN®s designs er sjove og anderledes samtidig med at være tidsløse, enkelte og klassiske. De taler lige til os og derfor tror vi på, at vores kunder vil elske byLINDGREN®. Kvaliteten er smørblød, og vi kunne aldrig finde på at vælge tøj, vi ikke selv vil klæde vores egne børn i. Til vores webshop kan byLINDGREN® tilføre smukt termotøj til pigerne, hvor der er fokus på feminine detaljer med et elegant snit, høj talje, pufærmer samt sløjedetaljer. Til drengene er der et sporty snit, som er både cool og klassisk, men stadig med en masse fine detaljer.

Udenfor landets grænser

Ligesom Luksusbaby forhandles verden over, så har byLINDGREN® også lykkedes med at blive kendt udover landets grænser. En lille dansk, nordjysk by - Sæby - med to stærke danske kvinder bag sig er en solstråle historie, som vi bare måtte være en del af.

Vi glæder os til at sende byLINDGREN® til vores kunder i Kina, USA, Norge, Sverige, og andre lande. 📦 Og vi ser frem til et eventyr, der først lige er begyndt.

 

/ Ann-Louise Christine Aasted, Founder Luksusbaby 👑

Your video