Vis sidebjĂŚlke

En lille hilsen fra Luksusbaby! 👑

af Anne Lindgren den

En lille hilsen fra Luksusbaby! 👑

byLINDGREN er en nordjysk virksomhed ligesom os selv. Siden deres spÌde start tilbage i 2015 har vi vidst, de har eksisteret, og det har kun vÌret et spørgsmül om tid, før vi fik byLINDGREN pü vores hylder. De to søstre Anne og Katrine, unge og energiske ivÌrksÌttere, har virkelig lykkedes med at finde et hul i markedet. Vi er vilde med deres univers, som kan tilføre vÌrdi til Luksusbaby.

Nordjysk stolthed ♡

Er du nordjyde, så er du stolt, når nogle fra dit nærområde lykkedes med noget. Vi vil gerne hjælpe hinanden, tale godt om hinanden og lære af hinanden. Vi har været i kontakt med byLINDGREN-pigerne i et stykke tid, men det hele skulle lige passe ind. Luksusbaby har jo i forvejen rigtig meget overtøj fra andre dygtige forhandlere, men vi manglede lige den sidste “krølle” på halen, hvilket byLINDGREN kunne tilføre. Vi har ikke kun valgt byLINDGREN, fordi de er nordjyske, som os selv, men fordi mærket kan tilføre noget unikt til vores shop.

Tilfører luksus og søde detaljer

Nu skulle tidspunktet vÌre. Efterüret 2021 har vi stolt kunne prÌsentere byLINDGREN til vores danske webshop men ogsü vores udenlandske sites. Til vores i forvejen stÌrke brands indenfor termotøj og regntøj har byLINDGREN ogsü noget at byde pü.

byLINDGRENs designs er sjove og anderledes samtidig med at vÌre tidsløse, enkelte og klassiske. De taler lige til os og derfor tror vi pü, at vores kunder vil elske byLINDGREN. Kvaliteten er smørblød, og vi kunne aldrig finde pü at vÌlge tøj, vi ikke selv vil klÌde vores egne børn i. Til vores webshop kan byLINDGREN tilføre smukt termotøj til pigerne, hvor der er fokus pü feminine detaljer med et elegant snit, høj talje, pufÌrmer samt sløjedetaljer. Til drengene er der et sporty snit, som er büde cool og klassisk, men stadig med en masse fine detaljer.

Udenfor landets grĂŚnser

Ligesom Luksusbaby forhandles verden over, sü har byLINDGREN ogsü lykkedes med at blive kendt udover landets grÌnser. En lille dansk, nordjysk by - SÌby - med to stÌrke danske kvinder bag sig er en solstrüle historie, som vi bare mütte vÌre en del af.
Vi glæder os til at sende byLindgren til vores kunder i Kina, USA, Norge, Sverige, og andre lande. 📦 Og vi ser frem til et eventyr, der først lige er begyndt.

 

/ Ann-Louise Christine Aasted, Founder Luksusbaby 👑

Fri fragt ved køb over kr. 599,-
Pakket med kĂŚrlighed
Hurtig levering
Nem retur & ombytning
Kurv cart 0
Tusind tak for din tilmelding! ♡