Gaveinspiration til børn, mor og værtinden.

At købe en personlig og brugbar gave kan være en udfordring for de fleste. Uanset om modtager er en kvinde eller mand – barn eller teenager. 

Vi vil derfor gerne hjælpe dig i din gavejagt – og måske endda give dig ideer til gaver, du ikke selv var kommet på. 

Derfor har vi, som noget helt nyt, oprettet en kategori på vores hjemmeside under navnet “Gaveideer”. Her kan du finde inspiration til gaver til børn, mor og værtinden. Op til jul vil du ligeledes finde ideer til adventspakkerne - til både de mindste og større børn.

Så læn dig tilbage og lad dig blive inspirere.

GAVEIDÉER TIL BØRN

Gaver til børn i alderen 0-3 år

Gaver til de allermindste er nogen gange de nemmeste gaver at købe - for i denne alder har barnet endnu ikke de helt store ønsker og det er derfor nemmere selv at sætte sit personlige præg på gaven.  

Legetøj er altid et hit hos langt de fleste børn. Men hurtigt, har barnet et værelse fyldt med legetøj - og hvad giver man så? Mor og far vil helt sikkert sætte stor pris på praktiske gaver. 

Mange spædbørn sover deres lure i barnevogn og uldovertøj er derfor en næsten uundværlig del af barnets garderobe – og kan bruges næsten hele året rundt. Vores kollektion af merinould findes både i form af en lille let uldcardigan samt en lun og smørblød ulddragt.  

Når barnet starter i institution, vokser behovet for overtøj betragteligt. Der bliver et større behov for vandtæt og isolerende overtøj, der kan holde barnet varmt når det opholder sig ude. Samtidig er det en god ide at købe overtøj i en dragtudgave, da det er nemmere for barnet selv at komme i en dragt end todelt sæt. 

Alt efter årstid, kan en gaveide til de 0-3-årige være termo-, regn- eller softshelldragt – og selvfølgelig flyverdragt til vinter. Har du et lidt mindre gavebudget, er hue og vanter en god og brugbar gave, som de mindste børn benytter en stor del af året. 

Se gaveideer til de mindste

Gaveidéer til børn i alderen 3-6 år

Langt de fleste børn starter i børnehave omkring 3 års-alderen og en stor del af barnets hverdag tilbringes nu ude - i al slags vejr. Derfor vil en blød gave, som indeholder de essentielle dele af overtøjsgarderoben, være en oplagt gaveide.

Børnehavebarnets overtøj bliver udsat for lidt af hvert – regn, mudder og fantasifuld leg. Derfor slides tøjet også hurtigt og der er ofte behov for et ekstra sæt til de dage, hvor tøjet skal vaskes eller tørre. Derfor er overtøj af høj kvalitet en rigtig god gaveide.  

Termotøj er en essentiel del af børnehavebarnets garderobe. Termotøj kan nemlig bruges både forår og efterår - termobukserne kan endda kombineres med vinterjakke i vintermånedernes spæde start. Derfor sælger vi mange termosæt til gaver - især i størrelse 3-6 år.  

Overtøj findes i mange prislejer, men er gavebudgettet mindre, kan du finde et stort udvalg af prisvenlige alternativer blandt vores accessories og vores Made by Line kollektion. Blandt vores mest populære Made by Line produkter finder du vores IPad sleeve. Samt de små punge, som har en god størrelse til barnets sparepenge eller et fint penalhus til det kommende skolebarn. Alle tre produkter findes i mange farver og print og kan laves på bestilling.   

Se gaveideer til børnehavebarnet

Gaveidéer til børn i alderen 6-12 år

Ligesom med de mindre børn, er overtøj stadig en god gaveide til skolebarnet - især vores termo- og softshell jakker er populære til de større børn.  

Derudover er ting til skolestart en god og brugbar gaveide. På vores hjemmeside finder du penalhus, computer- eller IPad sleeve i en lang række farver – alle syet af assorteret termostof af vores dygtige skrædder, Line. Samme sted finder du vores håndlavede hårbøjler og scrunchies, som begge er gode gaveideer under 100 kr.  

Skal gaven gives om sommeren, eller går barnet til svømning, vil en ny badedragt, bikini eller badeshorts være en god ide. Alt vores badetøj er i UV50+ kvalitet, og derfor med til at beskytte mod solens stråler om sommeren.  

Se gaveideer til skolebarnet

Adventsgaver

Vores hjemmeside bugner med ideer til adventspakker - både blandt vores accessories og vores Made by Line kollektion, finder du inspiration til advetspakker under 250kr.  

Vores Made by Line julesokker har, siden de første gang blev sat i produktion i 2021, været særdeles populære som adventspakker. Sokkerne føres i nogle faste farver, men kan, ligesom vores øvrige Made by Line produkter, laves på bestilling og i andre farver end dem, du finder på vores hjemmeside. 

Derudover finder du en masse fine og brugbare gaver blandt vores accesories, som både piger og drenge vil få stor fornøjelse af til vinter - hvor ørerne og hænderne fryser lidt ekstra. En stor del af disse holder sig ligeledes et stykke under de førnævnte 250 kr.  

Se adventsgaveideer

GAVEIDÉER TIL VOKSNE

Gaveidéer til mor

Vi kalder denne for “gaver til mor”. Men det kunne lige så godt have været “gaver til mor, søster eller veninde”. Her finder du nemlig en lang række gaveideer til den stilsikre og kvalitetsbevidste kvinde. 

Vores populære mor-jakke, Mrs. Sanne, er en af vores bedst solgte produkter til kvinder. Jakken er klassisk og elegant i snittet, og så findes den i flere smukke tidløse farver. Her finder du også vores flotte Mrs. Sanne termovest til kvinder i farven Night Blue. Både jakke og vest føres i str. XS – XXL. 

Udover termojakke og –vest til kvinder, har vi også lanceret en praktisk og klassisk jakke til den velklædte mand. Modellen hedder Mr. Leif og findes i farven Midnight Ink. - en klassisk mørkeblå, som ligeledes også findes i vore Mrs. Sanne og Lille Leif termojakke. Ønsker du at matche din mand – eller ønsker din mand at matche sin søn - er denne jakke den perfekte gaveide til manden, der har alt. 

Ønsker du ikke at give tøj i gave, er vores Made by Line produkter altid populære gaver til kvinden, der har alt. Især vores kosmetikpunge og toilettasker sælges ofte som gave - især til jul og Mors Dag.  

Til gavebudgettet under 200 kr., kan vi anbefale vores scruchies samt en fin lille pung med plads til mønter, sedler og kort - begge fra vores Made by Line kollektion. Vores bløde pandebånd lavet i 100 % merinould findes til en fin overkommelig pris og er en gave i høj kvalitet. Pandebåndene føres op i størrelse 8-12 Y, men Anne og Katrine har erfaret at pandebåndene også sagtens kan passes af en voksen – og at mange kvinder køber dem til sig selv. 

Se vores gaveideer til mor

Værtindegaver

Blomster eller vin er nok de mest almindelige værtindegaver - men nogen gange bringer en personlig gave mere glæde hos modtageren. Hos byLINDGREN har vi lavet vores helt egen Limited Edition værtindegave; nemlig en håndsyet kosmetikpung fra vores Made by Line kollektion, som indeholder håndcreme og lipgloss fra Ecooking.  

Værtindegaven kan bruges til de kommende julefrokoster - men også som jule- eller fødselsdagsgave. Kosmetikpungen kan ligeledes købes uden indhold - så du eventuelt selv kan fylde den med det indhold, du mener vil falde i god jord hos modtageren. 

Udover ovennævnte værtindegave, er vores håndsyede julehjerter fra Made by Line, yderst populære. Hjerterne kan, ligesom vores øvrige Made by Line produkter, speciallaves efter ønske om farve og print – og kan derfor specialdesignes til at ramme gavemodtagerens smag. 

Hjerterne laves kun i en kort periode i månederne op til jul og bliver hurtigt udsolgt fra vores hjemmeside. Så ønsker du at give disse i gave bør du sikre dig dem i god tid - eller kontakte byLINDGREN’s kundeservice, hvis du har ønsker til farver og print.

Se vores værtindegaver

TAG ET KIG PÅ VORES FINE VÆRTINDEGAVER

GAVEKORT

Synes du det er svært at vælge en gave? Eller synes du, modtageren selv skal have lov til at købe det, han/hun mangler? Så har du nu muligheden for at få købe et gavekort via vores hjemmeside. Gavekortet kan anvendes til køb af varer i alle vores produktkategorier – og gemmes til købsbehovet opstår.

Vi håber du har læst med så langt og er blevet inspireret til dine gaveindkøb.  

Har du spørgsmål eller ønsker du at komme i kontakt med os. Så tøv ikke med at sende os en mail til vores kundeservice på kundeservice@bylindgren.dk, så er vi altid klar til at hjælpe :-)