Hvorfor bør du vælge en elefanthue til dit barn?

Hos byLINDGREN® har vi et stort udvalg af udendørs accessories til dit barn med fokus på kvalitet og design. Huer, vanter, luffer, halsedisser og halstørklæder er ofte en praktisk nødvendighed til dit barns overtøjsgarderobe. Specielt elefanthue til børn og baby er et must-have! Men hvorfor er den egentlig det? Hvad er en elefanthue egentligt, hvorfor er den så fantastisk og hvad bør du som forældre kigge efter, når du skal vælge en elefanthue til dit barn? Vi vil prøve at gøre dig klogere på netop dette lige her. 

Hvad er en elefanthue?

Du undrer dig måske over navnet på huen, eftersom den på ingen måde ligner en elefant. Det eneste huen egentlig har tilfælles med elefanten - og grunden til dens navn - er kvaliteten, som kan sammenlignes med elefantens hud. Elefanten er kendt for dens enormt tykke hud, der er med til at holde elefanten varm og beskyttet mod kulde. Det vil sige at man ved elefanthuen, har fokuseret på at det er en meget tyk hue i god kvalitet, som kan holde hele hovedet på babyvarm. Elefanthuen er nemlig en hue, der trækkes over hovedet som en hætte, og derfor er nem for selv de mindste børn at tage på, og som dækker og varmer både hoved, ører, hals og nakke på én gang.

elefanthue i grå til børn
elefanthue i rosa til børn

Hvorfor bør du vælge elefanthue til dit barn?

En elefanthue er en fantastisk hue til børn og babyer, fordi den dækker både hoved, ører og hals, med en åbning til ansigtet. Huen bliver siddende under leg, og falder altså ikke af under eksempelvis en gyngetur. Elefanthuens store dækkeevne af hovedet betyder, at der er ekstra beskyttelse af hals og nakke i overgangen mellem jakke til hue. Svaret på spørgsmålet er altså, at du bør vælge elefanthuen til dit barn, fordidet eret varmere og mere praktisk alternativ end den almindelige hue, som kun dækker, og dermed varmer selve hovedet - og som er mere tilbøjelig til at falde af under leg, hvor baby ikke selv kan få huen på igen.

Hvad bør du kigge efter når du skal vælge den rette hue til dit barn?

Når du skal vælge enelefanthue til dit barn eller baby,er der mange ting, som er væsentlige at kigge efter. Har du brug for en elefanthue til din baby, når det er tid til en lur i barnevognen? Måske en elefanthue som kan være under cykelhjelmen? Eller en med ekstra varme til minusgraderne og som er praktisk til legepladsen – eller lige netop den, der indeholder det hele? Hvis du ønsker en elefanthue som giver masser af varme, er det vigtigt at købe en dobbellagselefanthue i bomuld eller merinould. En dobbellags elefanthue er også perfekt til din babys lur i barnevognen, når der i de kolde måneder kan være frostgrader i morgen- og aftentimerne. Kig også efter om elefanthuen dækker godt ned om hals og nakke, og ikke bliver for kort og ryger op, når barnet ligger og bevæger sig. Elefanthuen skal, ligesom alle andre former for huer, sidde tæt om hovedet uden for stort et gab ved åbningen til ansigtet, for at undgåstrømningen af en masse kold luft ind til ørene.

Hvornår bør mit barn have elefanthue på?

Uanset om du har en nyfødt, som på ingen måde tåler træk, eller om du har en sød tumling, så er elefanthuen et must-have og et vigtigt stykke tilbehør til både forårs-, efterårs-, og vintergarderoben.En elefanthue til dit barn er det allerbedste, når det er rigtig koldt, fordi den slutter tæt omkring hals, nakke og ansigt.Morgen- og aftentimerne er med lave temperaturer helt fra sensommer og frem til foråret - så selvom sneen smelter, solen titter frem, og du kan dufte foråret, så er elefanthuen stadig et godt valg helt hen til april/maj måned. I alle disse måneder er det vigtigt med en dobbellags elefanthue til dit barn, så de er forberedt til gynge- og rutsjeture på legepladsen, men også til en lur i barnevognen. 

Pæne, praktiske og smørbløde elefanthuer fra byLINDGREN®

Hos byLINDGREN® går vi op i kvalitet, funktionalitet og design – uden at gå på kompromis - og vores accessories er ingen undtagelse. Vores elefanthuer til børn er af en smørblød oeco-tex kvalitet, der holder form, stræk og kvalitet ved brug og vask efter vask. Alle bomulds accessories fra vores autumn/vinter kollektion i 2022 er produceret i økologisk bomuld, strikket i Ikast og syet og produceret i Ukraine. Vores elefanthuer kommer i de smukkeste farver, der alle er afstemte og matcher resten af vores overtøjskollektioner, så du kan køre et tone-i-tone-look eller mikse og matche.  

Alle byLINDGREN’s elefanthuer er dobbeltlags elefanthuer i bomuld der ikke kradser. Elefanthuerne er perfekte til din babys lur i barnevognen eller til at sikre, at dit barns eventyr på legepladsen ikke begrænses af lav komfort. Vores elefanthuer til børn er unisex, men fås også med et feminint touch med den velkendte byLINDGREN® sløjfe. 

SE ALT VORES SMØRBLØDE TILBEHØR TIL BØRN