Årets nyhed: Praktiske, varme og vandtætte vintervanter og -luffer til børn

Sidste år kunne vi med stolthed præsentere et helt nyt produkt til vinterovertøjsgarderoben, nemlig vores fine og praktiske nylon og gummiflyverdragter til børn. Efter den overvældende modtagelse, vores flyverdragter modtog sidste år, har vi valgt at udvide vores vinterkollektion med en helt ny tilbehørslinje. Udover vores velkendte bomuld- og striktilbehør, kan vi som noget helt nyt tilbyde praktiske vanter og luffer til børn i samme slidstærke og vandtætte nylonkvalitet, som vores flyverdragter og vinterjakker er lavet i.   

Mange af jer har nemlig efterspurgt vintervanter og luffer i den samme gode kvalitet som resten af vores vinterovertøjsprodukter er produceret i – og vi er glade for nu at kunne opfylde dette ønske!  

Slidstærke, vand- og vindtætte vintervanter og luffer fuldender vinterovertøjsoutfittet

Vanterne og lufferne deler samme gode egenskaber som vores vinterovertøj - og er derfor både slidstærke, vand- og vindtætte. Derudover har de både elastik og velcrolukning, som sikrer at de lukker godt af ved håndleddet - og vand og sne kan derfor ikke komme ind og give kolde og våde hænder. De er hertil foerede med blødt fleecefoer, der giver perfekt varme til de små fingre i vinterkulden. 

De nye vintervanter og -handsker også udstyret med små hægter, som gør at de kan hægtes sammen – og derved undgår du, forhåbentligt, at dit barns vanter eller luffer bliver væk i institutions- eller skolegarderoben. Skulle uheldet imidlertid stadig være ude, er det en stor fordel at der indeni vanterne sidder et navnemærke, hvorpå du kan skrive dit barns navn – og vanterne kan derved komme hjem til rette ejermand igen.

vind og vandtætte vinter vanter og luffer til børn

Mix og match med vores vinterjakker og flyverdragter til børn

Nylonlufferne er nemme for de mindste børn selv at tage på og findes ned i størrelse Small (3–6Y) svarende til alderen, hvor barnet begynder i børnehave og skal være mere selvhjulpen.  

Til de lidt større børn, som ønsker mere bevægelighed i fingrene samt et bedre greb, er nylonvanterne et godt valg. Disse findes i størrelse Medium (7-8Y) til størrelse Extra Large (11-12Y).  

Både nylonlufferne og –vanterne findes i flere farver, som alle matcher og komplimenterer vores flyverdragter og vinterjakker. Faktisk vil farverne ligeledes kunne matche vinterstyles fra vores tidligere kollektioner, da vores produkter alle laves i tidløse og klassiske farver – dette er i øvrigt en fordel, såfremt du ønsker at købe vinterovertøj til dit barn fra vores secondhand shop, reLOVED. 

Du kan få vores nye luffer og vanter i mange forskellige farver; Dark Heather, Blue Sea Liberty Flower AOP, Apple Rose, Dark Green og Starry Sky. Alle farver kan sammensættes med vores øvrige tilbehør - herunder huer, halsedisser, tubetørklæder m.m.

Strikvanter og -luffer til de mindste børn

Som nævnt, går vores nylonluffer ned til størrelse Small (3-6Y) og er derfor egnet til børnehavebarnet og opefter. Men til de allermindste, som ikke har samme behov for høj slidstyrke og vandtæthed, er vores smørbløde strikluffer, der kommer i en 2-pak, et absolut must-have. Lufferne er lavet i 70 % uld, 20 % nylon og 10 % elastan og luner dejligt om de små hænder, når barnet eksempelvis sover lur i barnevognen. Lufferne kradser ikke og er derfor ideelle til både babyer og mindre børn. Med luffernes høje indhold af uld, behøver de ikke hyppig vask, da ulden faktisk har selvrensende egenskaber. Du kan læse mere om uldens gode egenskaber i vores blogindlæg; hvad er uld, hvorfor er uld fantastisk og hvornår bør din baby bruge uld.

Ønsker man mere bevægelighed og bedre brug af fingermotorikken, kan man i stedet vælge at købe vores strikvanter til sit barn. Disse kommer ligeledes i en 2- pak og findes i størrelse (2-6Y) samt (6-12Y). Vanterne er lavet i samme lækre kvalitet som strik lufferne. 

SE ALT VORES SMØRBLØDE TILBEHØR TIL BØRN