Vandtæt, åndbart og slidstærkt regntøj

Brand mantraet bag byLINDGREN® er #Simplicity, #Uniqueness og #Everyday Apparal, og netop everyday apparal er en vigtig faktor i produktionen og designet af vores regntøj. Det er derfor vigtigt at overtøjet kan bruges i alt slags vejr, til alle lejligheder og hele dagen. At børnene kan have fri leg og bevægelse uden at blive våde eller svedige i regntøjet. Derfor er vandsøjletryk, åndbarhed og slidstyrke en vigtigt faktor i designet og produktionen af vores regntøj.

Som mødre vi ved at det er vigtigt at vælge regntøj som kan holde til det helt store skybrud, at vores børn kan have fri leg og kravle i træer og stadig kunne ånde frit gennem overtøjet uden at de bliver våde.

Vi kigger derfor selv som mødre efter regntøjets vandsøjletryg, åndbarhed og slidstyrke, når vi køber regntøj til vores børn. Derfor er disse tre faktorer også meget vigtige i designet og produktionen af byLindgrens regntøj. Vores regntøj har derfor fået nogle standarder, som gør at vi kan stå inde for at det er vandtæt, åndbart og slidstærkt.

byLindgren Rainwear

Vandsøjletryk
Vandtætheden bliver målt i mm, altså regnfald i millimeter pr. time. Som standard har vi valgt at vandsøjletrykket i byLINDGREN®s regntøj skal være på 8.000mm eller 10.000mm, som gør at dit barn kan lege i flere timer ude i regnen uden af blive våd. Men hvad sømmene, er de vandtætte? – ja selvfølgelig! Vi har sørget for at alle sømme er tapet eler svejset, således de er bedst sikret mod regnen.

Åndbarhed
Dit barn skal også kunne ånde gennem tøjet i den frie leg. Derfor sætter vi som standard at åndbarheden skal være 3.000g/m2/24h, hvilket betyder at de barn undgår at blive fugtig og kold under overtøjet, fordi kropsvarmen ikke kan sive ud af jakken.

Slidstyrke
For at dit barn kan kravle i træer og sidde på knæ, uden regntøjet får revner eller sprækker, er slidstyrken også meget vigtigt. Som standard har vi derfor en slidstyrke på 30.000 rubs.

Pleje og vedligeholdelse af regntøjet
Vi kender alle at regntøjet er i tip top stand de første par gange, men efterhånden som det bliver brugt, falder vandtætheden, åndbarheden og slidstyrken. Det er ikke unormalt, men en lille imprægnering i ny og næ kan vedligeholde vansøjletrykket. 
Ved vask af overtøjet er det vigtigt at kigge efter vaskeanvisningen i forret. Vi anbefaler at vaske på 30ºC ved lav centrifugering og brug af et teknisk vaskemiddel. Læs mere om imprægnering og vaskeanvisninger her.

Your video