3 pynteideer til troldegrenen: Pynt en troldegren og skab et kreativt juleminde sammen med dit barn

Vinteren er over os – og det betyder JUL! Jul er hygge, jul er dejlig mad, jul er familietid, kvalitetstid med dem du ser ofte og dem du ser mindre, men gerne vil se mere. Jul er julekugler, julehjerter, julegaver og pynt i lange baner. 

Og julepynten - dén skal vi have frem. Hvad er bedre end hvis man kan pynte op til en hyggelig jul, gøre det sammen – og derved både få et hyggeligt og julet hjem og få kvalitetstid - skabe hyggelige, kreative minder - sammen?

 

Hvert år har Anne og Katrine en fin, pyntet troldegren oppe at hænge. Denne bringer meget glæde i hjemmet, og ofte har deres børn også givet deres besyv med. Det er ingen hemmelighed at Anne og Katrine sætter stor pris på kvalitet – og hertil diverse designermøbler og nips. Men noget må man altså gerne være med til at designe selv! Kan man bringe naturen i spil ved julepynten eller dekoration, er dette også et ekstra plus for de to søstre. 

At bringe naturen indenfor, som del af hjemmets indretning, er stadig populært - og det samme mener vi at troldegrenen er, når julepyntet skal pryde hjemmet i november og december. Troldegrenen er altså kommet for at blive!  

Kan du også se det fine ved en troldegren, men ligger du ikke lige inde med en? Nogen er heldige at finde en ideel troldegren, når turen går i skoven. Ellers er det helt sikkert muligt at skaffe en troldegren, så I kan komme i gang med at pynte. Det kræver blot en googlesøgning, og så kan I snart være i gang med at pynte. 

Der er mange forskellige måder, hvorpå I kan pynte jeres troldegren. I virkeligheden er det at pynte en troldegren meget simpelt. Men det er ikke altid helt nemt at finde frem til, hvad man gerne vil have pyntet på sin troldegren, hvordan den skal styles bedst og så videre.  

I dette blogindlæg giver både Anne, Katrine og Agnes, Katrines 9 årige datter, et bud på hvordan du sammen med dit barn, kan style jeres troldegren.

ANNE STYLER

Pynt med det dusede lyserøde og en anelse glimmer

Anne er vild med troldegrene, og allerede fra november måned, er en fin troldegren, pyntet i dusede lyserøde muancer og en anelse glimmer, fast inventar i Annes hjem i Sæby. Med Made by Line julehjerter i vores fine Dark Rose termomateriale, lidt julestjerner og julekugler med lyserød glimmer får I altså et feminint bud på, hvordan I kan pynte jeres troldegren derhjemme - og samtidig får tilført lidt farve til hjemmet.

KATRINE STYLER

På med Made by Line hjulehjerter i forskellige farver og pynt eventuelt med vores ikoniske sløjfer

Hvis der er noget Katrine er vild med, så er det tone-i-tone. Men når det kommer til diverse nips derhjemme, kan hun godt lide at udvælge 2-3 farver, hvor kreativiteten ift. indretning kan udfolde sig ud fra. Katrines tip til en perfekt pyntet troldegren er derfor, at udvælge to yndlingsnuancer, som I således kan vælge pynt til jeres troldegren ud fra. Katrine er selv tosset med Made by Lines julehjerter i green leaf og nutmeg med blomsterprint. Farver der komplimenterer hinanden rigtig godt - og man således derudfra kan vælge andet nips at hænge på troldegrenen.

Ønsker man desuden at købe 2-3 (eller flere) af vores ikoniske by-LINDGREN® sløjfer, som du kan pynte din troldegren med - er du hjerteligt velkommen til at kontakte os i kundeservice for at høre mere herom.

AGNES STYLER

Den stilrene troldegren der emmer af jul

For Agnes er julepynt lig med julekugler og farven rød. Det kan derfor ikke komme bag på nogen, at Agnes' bud på en fin pyntet troldegren skal indeholde netop det: julekugler og farven rød.

Noget der måske vil komme bag på en er, hvor minimalistisk et udtryk Agnes er gået efter. Hvis vi selv skulle sige det, er buddet fra Agnes utroligt stilrent og emmer af klassisk julehygge. Faktisk også lige i hendes mors ånd.

Agnes er vild med vores termometervarer i pink shaddow med guld blomsterprint - og derfor skal troldegrenen selvfølgelig pyntes med julehjerter netop i denne metervarer.

Du kan selvfølgelig også vælge at lade dit barn eller børn pynte troldegrenen helt selv. Mange børn elsker en kreativ udfordring – og kan de helt selv få lov til at bestemme, vil de måske kigge på troldegrenen med endnu mere stolthed – selvom dét at pynte den sammen, helt sikkert også vil varme og give et smil på de små læber.  

Rigtig god fornøjelse!