Sådan laver du en scrunchie ud af din brugte termojakke.

Trænger din brugte termojakke eller termobukser til nyt liv? Så har Line lavet en guide til, hvordan du kan forvandle din gamle jakke eller bukser til en fin scrunchie. 🎀 Dermed får du en ny, unik accessories til garderoben og samtidig forlænger du overtøjets levetid.♡

Alt du skal bruge:

  • Stof fra din brugte byLINDGREN® termostyle
  • Elastik
  • Saks
  • Tråd
  • Nål
  • Sikkerhedsnål

Målene er str. 10x44 cm. inkl. sømrum.

Der kan blive to scrunchies ud af ét ærme i en jakke i str. 8 år.

SÅDAN GØR DU

STEP-BY-STEP

1. Find din brugte byLINDGREN® termojakke eller termobukser frem, som du vil forvandle til en eller flere scrunchies.

2. Start med at mål op, så du ved, hvor du skal klippe. Det er en god ide at markere med kridt eller kuglepen i en lige linje, så du ved, hvor du skal klippe.

3. Stoffet foldes på midten med retsiden ind af. Det er en god ide at sætte nåle i, så den bliver på plads og sikrer, at du syer lige.

4. Find symaskine eller sygrej frem og sy langs den ene side. Start et par cm. inde og slut et par cm. cm inde,ligesom Line gør i videoen. Det bliver til et hul, som vi skal bruge senere, når elastikken skal trækkes igennem.

5. Vend stoffet, så retsiden vender ud af.

 6. Saml enderne med nåle og sy dem sammen på retsiden, ligesom Line gør i videoen.

7. Find elastikken og sikkerhedsnålen frem.

8. Sæt sikkerhedsnålen på toppen af elastikken, så den er nemmere at få igennem scrunchien. Sørg for at have en hånd på den nederste del af elastikken, så den ikke bliver væk og du skal prøve forfra.

9. Tag sikkerhedsnålen af og de to ender på elastikken skal syes sammen. Dette skal gøre godt, så elastikken ikke springer inde i scrunchien.

10. Luk hullet ved at sy det sidste hul sammen i hånden, så du kan få din fine, nye scrunchie i brug.

Så har du en rigtig fin scrunchie i lækker kvalitet, som
samtidig er nem at rengøre, hvis nu den skulle blive beskidt.

Line har samlet sin guide i videoen nedenfor, hvor du kan se og få inspiration til, hvordan man laver fine scrunchies ud af din brugte byLINDGREN® termojakke eller termobukser.🎀

Så har du en færdig frugtpose, som både kan bruges til frugt og madpakken, men samtidig også kan holde drikkedunken kold. Termoeffekten i stoffet er perfekt til dette formål. ☁️