Vi vil gerne inspirere dig til at elske og holde af dit byLINDGREN® overtøj, så dit barn kan få glæde af sit byLINDGREN® overtøj mange år endnu. Vi tror på, at vi sammen kan gøre en forskel ved at træffe bedre valg i hverdagen.

Made by LINE

MADE BY YOU

Hos byLINDGREN® vil vi gerne være med til at udnytte de ressourcer, vi har, og finde på nye innovative løsninger til spildprodukter. Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger. Vi ønsker at gøre en forskel for den bæredygtige udvikling og være med til bidrage til en grønne og mere bæredygtig tekstilindustri.

Made by Line er et ønske om at reducere spild og genanvende produkter og produktmaterialer. Vi bruger rester fra vores tøjproduktion til at skabe nye og unikke produkter, og bruge mest muligt af de restprodukter, vi har, og give affald og spild nyt liv.

Vi tilbyder vores kunder helt unikke og håndlavede unika produkter til både børn og voksne. Hvert Made by Line produkt er håndsyet af Line af enten overskydende metervarer, som vi har tilbagekøbt fra vores producenter eller metervarer fra prototyper eller assorterede byLINDGREN® overtøj.

OPDAG MADE BY LINE

MADE BY YOU

Find kreative ideer til, hvordan du kan ændre og forny dit byLINDGREN® overtøj, så det holder længere.

Made by Line

MADE BY YOU

SAMMEN KAN VI GØRE EN FORSKEL

reLOVED

Noget af det bedste vi kan gøre for planeten er at skære ned på vores forbrug og forlænge levetiden på de produkter, som vi allerede har. Hos byLINDGREN vil vi sammen være med til at gøre en forskel. reLOVED er vores måde at forlænge levetiden på vores tøj og opfordre andre til at gøre det samme. Det er et bæredygtigt initiativ, der giver brugte byLINDGREN styles et nyt hjem. Vi sigter efter at forlænge overtøjets levetid og være med til at gøre en lille men vigtig forskel.

Vi vil gerne være en del af en cirkulære tøjindustri, og vi ønsker at forlænge levetiden på vores produkter og være med til at lade vores fine og funktionelle overtøj blive brugt igen og elsket på ny. Vi opfordrer til at give dit overtøj videre til en anden og være med til at reducere spild og efterspørgsel af nye materialer. Vi tilbyder at videresælge dit brugte byLINDGREN overtøj, som du ikke længere får brugt. På den måde sikrer vi, at dit brugte byLINDGREN overtøj kan flytte ind i en ny overtøjsgarderobe og komme med på nye eventyr.

LÆS MERE OM reLOVED