MØD

TEAMET BAG byLINDGREN

Kunne du tænke dig at blive klogere på hvilke kræfter, der ligger bag byLINDGREN, så er du landet det helt rigtige sted.

Teamet består af i alt 6 sprudlende, idérige, lattermilde og kreative piger i alderen 25-41 år, som med hver deres faglighed og personlighed bidrager til byLINDGRENs eksistens og vækst. Vi nyder hinandens selskab og da ingen er bange for at grine - hverken af sig selv eller hinanden -, må humøret ofte siges at være højt på kontoret. Vi - med alles forskelligheder – nyder at knokle sammen, skabe fint og funktionelt overtøj til børn, og se byLINDGREN vokse dag for dag.

Hos byLINDGREN er der masser af team spirit og sammenhold, og vi hjælpes af med mange opgaver, selvom vi har alle har hvert vores ansvarsområde(r).

Indehavere

Anne & Katrine Lindgren

Katrine og Anne har de første par år drevet virksomheden alene og mest i fritiden, men allerede i 2019 - et år efter den første kollektion landede i butikkerne – kunne dette ikke længere lade sig gøre og Katrine gik fuld tid ind i byLINDGREN.

I løbet af få måneder blev Anne også ansat – så der nu var to til at tage fat på de mange opgaver, der hele tiden er. Katrine og Anne har en finger med i alt hvad der sker i firmaet og føler, tænker og drømmer byLINDGREN 24/7.

Skrædder bag "Made by Line"

Line

Line, som er vores utrolig dygtige, kreative og skrædderuddannede ”symus”, blev også ansat i 2019 – og siden da har hun stået klar til at hjælpe med at kommentere på prøver, forbedre og firfine konstruktionen af nye styles, udbedre og vurdere reklamationer. Men derudover udvikler, genanvender og skaber Line også nyt liv i kollektionen ”Made by Line”, som vi personligt alle elsker!

Marketing

Mia & Sara

Til at udbrede kendskabet til byLINDGREN har vi i vores marketingafdeling to skønne, arbejdsomme og yderst kompetente piger, Sara og Mia siddende. De er begge uddannet digital konceptudviklere - Mia med en baggrund indenfor marketing, og Sara med en grafisk baggrund. De sørger hver dag for, at vi står skarpt digitalt, at hjemmesiderne spiller og løbende optimeres.