VI HAR DE SKØNNESTE

FORHANDLERE ♡

Hos byLINDGREN® er vi stolte over at være repræsenteret hos nogle af Nordens allerfineste webshops og fysiske butikker.
Få overblikket lige her.

noveia.fo

Søde Stephanie fra Færøerne har i efteråret 2022 lanceret den fineste webshop med mange finheder til de kære børn. Passionen for tøj er vokset stødt efter hendes to piger, Nova og Freia kom til. Pigernes navne danner tilsammen Noveia, som er navnet på den nye webshop.

Stephanie har personligt købt byLINDGREN® overtøj til begge piger – og elsker de fine detaljer. Så ønsket om at kendskabet til brandet, designet og kvaliteten udbredes blandt de knap 53.000 indbyggere, der er på Færøerne, er stort.

Vi håber mange vil tage godt imod noveia.fo

Boozt

Boozt kender de fleste - og som én af nordens største multibrandstores, der er kendt for et fantastisk, bredt udvalg, god service og hurtig levering, er Boozt.dk blevet manges online favoritshop.

Søde Malin, der arbejder som indkøber hos Boozt kontaktede os på opfordring fra flere - og vi er både glade for og stolte over at være en del af deres portefølge af fine brands fra efteråret 2022. Vi er beærede over, at blive eksponeret over for deres lidt mere end 3 millioner kunder verden over.

Illums Bolighus

Illums Bolighus på Amagertorv tilbyder et eksklusivt og fint udvalg af danske brands, og børnetøjsafdelingen indeholder alt fra det fineste tilbehør til det mest lækre tøj. Servicen er i top – og man kan kun have dyb respekt for at de også er leverandør til det Kongelige Danske Hof. Som noget nyt kan man finde alle de fine produkter i en ny onlineshop, så man ikke er begrænset geografisk. 

Kids-world.dk

Vi er så glade for og stolte over at være en del af Kids-World's enorme portefølje af børnetøjsbrands. Det er den ultimative webshop, der kan tilbyde ALT hvad man ønsker sig - og Kids-World favner bredt, så alle kan være med. De er kendte for deres brede udvalg, gratis og lynhurtige fragt og fantastiske kundeservice! En webshop, der tager deres kunder meget seriøse. 

Luksusbaby

Hos Danmarks nok fineste og mest kendte børnetøjsshop  Luksusbaby finder du alle de lækreste børnetøjsbrands. Luksusbaby & Tweens forhandler både tøj, sko, udstyr og legetøj i deres fysiske butikker samt på deres webshop. Siden efteråret 2021 har vi været at finde i porteføljen af fine brands hos Luksusbaby. Vi er stolte og glade for samarbejdet - og du kan læse mere om vores nordjyske samarbejdet i hilsenen fra ejeren Ann-Louise i dette blogindlæg.

MiniJacobi

MiniJacobi er også en af vores nordjyske forhandlere, der sælger baby- og børnetøj i alderen 0-12 år, lidt interiør samt tøj til mor og far. Søde Mette, som ejer MiniJacobi, har været med os siden 2018, hvor vi lancerede vores allerførste kollektion. Mette har showroom i Aalborg på Enggårdsgade og en fin webshop. Hos MiniJacobi finder du udover vores fine styles til børn også vores populære termojakker til voksne.

House of Kids

Hos én af Danmarks nok fineste webshops, House of Kids, finder du et stort og eksklusivt udvalg af baby- og børnetøj fra over 100 brands – og vi er så heldige at være en del af netop deres udvalg. De har endda deres helt eget mærke inden for lækkert basistøj. Vi er stolte over at være blandt de mange lækre brands som House of Kids i både Danmark, Tyskland, Holland og Polen kan byde på! 

Molly & My

De seje søstre Luise og Karina er grundlæggere af Molly og My og startede faktisk deres vilde rejse samme år som vi selv stiftede byLINDGREN. Molly og My er en webshop, der har vokset sig umanerlig stor og fin – og her finder man nu alt fra tøj til baby og mor – og som noget nyt er der også en del interiør at finde. Bestemt en webshop, der ikke er bange for at nytænke! 

Parcellet, Sønderborg

Parcellet er den fineste fysiske butik i hjertet af Sønderborg ejet af sødeste Mia. Her finder du alt hvad man kan ønske af finheder til små og store verdensborgere – og vi elsker det! Mia har ligeledes gjort det muligt – uanset geografisk beliggenhed – at handle hos Parcellet, da hun har bygget en fin webshop. Så hvis ikke du har besøgt Parcellet, så er det bestemt et besøg værd. 

Tinsoldat

Sejeste Lone købte tinsoldat.dk tilbage i 2019 og siden da har webshoppen vokset stødt. Lone har fingeren på pulsen og ved hvad der rører sig og er ikke bange for at investere i nye produkter og brands.  
Hos tinsoldat.dk finder du masser af lækre brands til børn i alderen 0 - 8 år.

Lille Spirrevip

Sødeste Heidi kæmper hver dag med at yde den bedste service til sine kunder. Hun driver den lille fine webshop, Lille Spirrevip, hjemmefra og den er hendes lille hjertebarn. Heidi tilbyder et bredt udvalg til de mindste guldklumper. 

Kids Cool Shop, Frederikshavn

Vi er altid glade for og stolte over at mærke den enorme, lokale opbakning, vi har – og da den store butik, Kids Cool Shop, Kære Børn viste interesse, var vi ikke et sekund i tvivl; her blandt alverdens andre, fine mærker, skulle byLINDGREN være at finde. Og vi har ikke fortrudt det et eneste sekund! 

Lille My, Grenå

Skønne Christina aka. My åbnede i 2019 den fineste fysiske børnetøjsbutik i den charmerende gågade, Lillegade i Grenå. Hos LilleMy bliver du mødt af store smil og her er kundeservice bestemt i højsæde. At kunder får hjælp og guides til at finde de bedste produkter til deres børn. Og så er Christina bare en sprudlende og glad pige, man næsten skal have lov at opleve. 

Brolökke, Svanneke

I hjertet af Svaneke på Bornholm har skønne og kreative Silla en fin lille perle af en butik, hun kalder Brolökke. Butikken emmer af fine og finurlige ting og rummer alt fra legetøj, strikketøj til børnetøj. Alt er afstemt, så det passer sammen i farver og hele butikken får på den måde det fineste og mest rolige udtryk.

Vi er så stolte over at have en forhandler på Bornholm!

Ønskebørn, Odense

Ønskebørn i smukke Odense er en af de eneste fysiske butikker beliggende på Fyn, hvor du kan se og føle byLINDGRENs produkter, for Alberte har nemlig valgt at vi fremover skal være en del af deres fine butik. Hos Ønskebørn kan hver butiksejer sætte sit eget præg på butikkens udtryk – og kan derfor selv vælge brands, de vil satse på. Vi er derfor SÅ glade for at Alberte har valgt netop os!