DELTAG OG VIND GAVEKORT TIL byLINDGREN® OG BOBO Home

Vi er gået sammen med skønne BOBO Home om at forkæle en heldig vinder. 🎉  Du får derfor muligheden for at shoppe nyt kvalitets overtøj til dit barns kommende forårsgarderobe og forkæle dig selv med nyt, flot interiør til hjemmet eller nyt lækkert til børneværelset. 🧸

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så deltager du automatisk i konkurrencen om at vinde gavekort til byLINDGREN.dk og bobohome.dk til en samlet værdi på 2000 kr. 

TO NORDJYSKE BRANDS

OVERTØJ, MØBLER OG INTERIØR AF HØJ KVALITET

Vi er gået sammen med BOBO Home om at forkæle en heldig vinder med gavekort til henholdsvis byLINDGREN.dk og bobohome.dk til en samlet værdi på 2000 kr. Denne præmie vil måske især gøre gavn i en tid, hvor mange danskeres pengepunge er pressede. Brug præmien på nyt regntøj, termotøj, softshell, forårsjakker og nyt lunt tilbebør af høj kvalitet fra byLINDGREN® til den kommende forårsgarderobe. Forkæl dig selv med nyt lækkert interiør eller unikke møbler til hjemmet, som du alt sammen finder hos BOBO Home. Du kan også gå all-in og forkæle dit barn ekstra meget med nyt lækkert til børneværelset. BOHO Home har et stort udvalg af børnemøbler samt interiør til det perfekte børneværelse.