Vores historie

Historien om søstrene Lindgren. byLindgren.

#
byLindgren #allweather #allwear #allday
#DanishDesign


We dress children practically perfect in
quality outerwear that is timeless but innovative,
functional but fashionable with differentiated
details for all ages and genders.

Because style is a matter of personality.
And personality matters! 

byLIndgren i TAL

1 Historie
2 Søstre
4 ansatte
5 Kollektioner lanceret
25+ Forhandlere
7 markeder
.-----
-----
-----
11,000+ Ideer

Vores historie
Søstre, Mødre og iværksættere 

Vi er Anne og Katrine Lindgren

I sommeren 2015 stiftede vi byLindgren, og det var begyndelsen på et turbulent, vildt, hårdt og sjovt iværksættereventyr.
Vi har tidligere – som så mange andre mødre – købt termotøj og regntøj som et praktisk must-have til vores børn. Vi havde dog en "pain", nemlig at man skulle vælge enten det pæne eller det praktiske. Det funktionelle  eller det fine! Det resulterede i en alt for stor overtøjsgarderobe til vores børn, og det syntes vi var ganske unødvendigt!

Derfor skabte vi byLindgren. Ideen om at gøre kompromiset til et ”både-og” i stedet for et "enten-eller", blev omdrejningspunktet for byLindgren; at forenkle børns garderobe ved at gøre praktisk overtøj til mere end bare praktisk – nemlig at gøre det både fint, fashionabelt og funktionelt på én og samme tid.
#fashionableandfunctionable #simplicity

Vi tror på børns naturlige bevægelser og udendørsleg ikke skal hæmmes af at være pænt påklædt. Overtøj ska være multifunktionelt, dvs. brugbart hverdag og passe til alle lejligheder, (næsten) al slags vejr og  alle outfits. Hvorfor have flere jakker når du kan have ”alt-i-en”? #allday #allweather #allwear

Dybt forankret i den nordiske designtradition og med en forkærlighed for de klassiske, tidløse og enkle designs, har vi skabt en kollektion af termotøj, regntøj,  overgangs- og vinterjakker samt matchende tilbehør til børn. Farverne er rolige og afstemte for at sikre et balanceret og farvekoordineret udtryk, som vi elsker!
Vores design er differentieret mellem piger og drenge og designet og de mange detaljer er differentieret ifht. til de enkle aldre, personligheder og behov. Vores styles, snit samt detaljer understreger enten det chicke og elegante look, det seje og klassiske look eller om man vil det, dit barns helt personlige look! #uniqueness

For at understrege at vi gør alt for at sikre høj standard af vores kvaliteter, bliver vores overtøj kvalitetstestet ved Teknologisk Institut i Taastrup. Vi går op i kvalitet, bæredygtighed samt menneskelig samt økologisk sikkerhed, og har derfor en række oeko-tex certificerede produkter i vores portefølje samt en økologisk og vandskyende imprægnering som overfladebehandling uden skadelige hormonforstyrrende stoffer på alt vores overtøj.

BRAND MANTRA

#SIMPLICITY

What we love is simplicity; Current apparel that goes for all colours, styles and tempers. A minimalistic and classical wardrobe in subdued and continuous tones that matches everything, everyone – everyday.

#UNIQUENESS

We believe that all children should not be dressed the same way. Style is a matter of personality. And gender. And age. Therefore, our collection is differentiated between ages and genders as a response to boring unisex styles and identical jackets for all age. 

Find your own and unique byLindgren style!

#EVERYDAY APPARAL

Our outerwear is multifunctional and much more than a practical must-have in every child’s wardrobe. It is basically one jacket to all occasions for everyday use as well as clothes for best. It is fashionable and functional too.

Fri fragt ved køb over kr. 599,-
Pakket med kærlighed
Hurtig levering
Nem retur & ombytning
Kurv cart 0
Tusind tak for din tilmelding! ♡