GODE RÅD TIL HVORDAN DU BEDST
VASKER OG VEDLIGEHOLDER DIT
BYLINDGREN OVERTØJ

Pleje & Vedligeholdelse

Vask af byLindgren termotøj

Det anbefales, at du vasker termotøjet på 30ºC ved lav centrifugering og kun med meget lidt vaskemiddel. Undgå helt skyllemiddel, da det nedbryder den vandafvisende imprægnering, som termotøjet har fået. Et godt råd er altid at lyne lynlåsen og vende termotøjet med vrangen udad, så slider du det mindst muligt.

Husk at du som hovedregel bør vaske dit overtøj så lidt som muligt, ikke kun for at skåne miljøet, men også for at forlænge dets levetid. Ofte kan man blot ryste det, når det er tørt eller tørre det af med en fugtig klud.


Vask af byLindgren regntøj

Det anbefales, at regntøjet vaskes på 30ºC ved lav centrifugering. Brug altid et teknisk vaskemiddel og ikke konventionelt vaskepulver eller skyllemiddel.

Selv er vi glade for Nikwax Tech Wash® fra én af verdens førende producenter af pleje- og imprægneringsprodukter. Dette er et effektivt rengøringsmiddel, der er designet specielt til åndbare, vandtætte stoffer - og som er vandbaseret og miljøvenligt uden flourstoffer.

Læs mere på www.nikwax.com.

Imprægnering af byLindgren regntøj

Det er vigtigt jævnligt at imprægnere regntøjet! Den vandafvisende finish, som ydersiden af regntøjet har fået, forhindrer, at der absorberes fugt, og gør i stedet, at vandet danner dråber, som preller af. Dette nedsætter kondensdannelsen i regntøjet og optimerer åndbarheden. Imidlertid er denne finish ikke permanent, men skal vedligeholdes for at bevare sin virkning både ved at holde tøjet rent ved brug af teknisk vaskemiddel og efterfølgende ved at genimprægnere.

Vi anbefaler Nikwax TX.Direct® til imprægnering af regntøj.

Du kan let teste om dit byLindgren regntøj trænger til imprægnering ved at sprøjte det med lidt vand. Hvis vandet samlet sig i små dråber på ydersiden af regntøjet er der et tegn på, at imprægneringen er i orden og at det afviser vand. Hvis vandet i stedet ikke samler sig men "trænger" ind, vil du se mørke pletter, hvor vandet absorberes gennem overfladen. Dette er et tegn på, at regntøjet trænger til imprægnering!

Læs mere på www.nikwax.com.

Fri fragt ved køb over kr. 599,-
Pakket med kærlighed
Hurtig levering
Nem retur & ombytning
Kurv cart 0
Tusind tak for din tilmelding! ♡