HISTORIEN OM BYLINDGREN

Dansk designet ude- og overtøj til børn
med høj funktionalitet og nordiske rødder

#KidsOuterwear #Simplicity #Anyday #Allday #DanishDesign 🇩🇰

Vi klæder glade børn praktisk of perfekt på til deres hverdags eventyr! Vi vil gerne have, at de skal have det godt, forblive varme og tørre og være flot, komfortabelt og godt klædt på!

Vi designer kvalitetsovertøj, som er tidsløst men innovativt, funktionelt men moderigtig med differentierede detaljer for alle aldre og køn

Fordi stil er et spørgsmål om personlighed - og personlighed betyder noget!

♡ Anne & Katrine Lindgren
Grundlæggere af byLindgren 

byLindgren i tal

♡ 1 historie
♡ 2 søstre
♡ 3 ejere
♡ 4 år og 7 kollektioner på markedet
♡ 5 ansatte og en lagerhund 🐶
♡ ...
♡ ...
♡ 10+ markeder
♡ 25+ forhandlere
♡ 1.000+ ideer

VORES HISTORIE ☁️

Vi er Anne & Katrine Lindgren. Iværksættere, søstre og to helt almindelige mødre fra Nordjylland

 I sommeren 2015 stiftede vi byLindgren, og det var begyndelsen på et turbulent, vildt, hårdt og sjovt iværksættereventyr. Vi havde et stærkt ønske om at ændre status quo!
Vi har tidligere – som så mange andre mødre – købt termo- og regntøj som et praktisk must-have til vores børn. Vi undrede os dog over, hvorfor vi måtte vælge mellem enten det funktionelle eller det fine, det praktiske eller pænere. Så vi besluttede os for, at forældre ikke skulle have denne kompromis. 

Netop at ideen om at gøre ”enten-eller” til et ”både-og” blev omdrejningspunktet for byLindgren. Fordi vi tror på enkelhed! Vi tror på at forenkle børns garderobe ved at gøre praktisk overtøj til mere end bare praktisk – nemlig at gøre det både fint, moderigtigt og funktionelt på én og samme tid.Vi elsker enkelte og tidløse design, der passer til alle farver, alle outfits og alle personligheder - og som aldrig går af mode.Vi tror på, at børns naturlige bevægelser, legelyst og velbefindende ikke begrænses ved at være smukt og stilfuldt klædt.

🌱

Vores produkter er smukt designet, smørbløde og dejlige at have på. nem at have på og bare meget mere end grundlæggende regnfrakker, vinterjakker eller termiske jakker, der holder dit barn tørt og varmt.
Vi elsker den skandinaviske måde at klæde på: komfort, stil og praktisk. Så ved at bringe nye designlinjer i praktisk overtøj til børn, forener vi mode og funktionalitet, så du kun har brug for en jakke, der dybest set opfylder alle dine behov. - En jakke, der passer til al slags vejr, alle tøj, alle frister og alle lejligheder. byLindgren har et moderne og sofistikeret udtryk med en stærk stilfølelse. Vores designfilosofi bygger på enkelhed: rene snit, enkle mønstre og minimalistiske design.

Med rødder i en stærk nordisk designtradition designer vi ude- og overtøj af høj kvalitet, som er tidløst og klassisk, og som kan bruges år efter år, på tværs af årstider og sæsoner og gå i arv til venner og familie. Vores kollektion er enkel og består af termo- og regntøj, overgangsjakker, UV50+ badetøj, vinterjakker, merinould til de mindste samt matchende tilbehør såsom huer, tørklæder, vanter osv. For vi elsker tone-i-tone looket’, hvor alting er roligt og farveafstemt med naturinspirerede toner og klassiske farver.

VORES BRAND MANTRA

1

#SIMPLICITY

What we love is simplicity; Current apparel that goes for all colours, styles and tempers. A minimalistic and classical wardrobe in subdued and continuous tones that matches everything, everyone – everyday.

2

#UNIQUENESS

We believe that all children should not be dressed the same way. Style is a matter of personality. And gender. And age. Therefore, our collection is differentiated between ages and genders as a response to boring unisex styles and identical jackets for all age. 

Find your own and unique byLindgren style!

3

#EVERYDAY APPARAL

Our outerwear is multifunctional and much more than a practical must-have in every child’s wardrobe. It is basically one jacket to all occasions for everyday use as well as clothes for best. It is fashionable and functional too.