Mangler du gaveinspiration til din mor, kæreste eller ægtefælle i anledning af mors dag? Vi har samlet en masse fine gaveideer til den søde og praktiske mor.

Lad os bruge mors dag til at ære og værdsætte kærligheden vi har til vores kære mødre, bedstemødre og moderfigurer, som har spillet en væsentlig rolle i vores liv. Lad os sammen udtrykke taknemmelighed for deres uselviske kærlighed og hengivenhed og at vi påskønner alt, hvad de gør for os.
Forkæl din mor eller kæreste med den fineste gave fra byLINDGREN til mors dag. Der er naturligvis forskel på, om det er en lille gave eller lidt større gave, du er på udkig efterVi har dog alt lige fra en lille ting til en den helt store gave. Du finder alt fra en fin og unik Made by Line kosmetikpung til en tidløs og klassisk "mor-jakke". Der er ingen tvivl om, at mor er en af de bedste i verden, derfor fortjener hun også det bedste af det bedste!

 

INSPIRATION TIL MORS DAG 🎁

DE FINE SMÅ GAVEIDEER

Made by Line

Vores dygtige skrædder Line tryller alt fra scrunchies og hårbøjler til toilettasker og computersleeves frem på sin symaskine eller med håndkraft på vores lille kontor i Sæby. Alle finhederne er syet ud af assorterede metervarer eller 2. sorteringstermo- og regntøj, som ellers bare skulle være kasseret. ♻️

Fine termojakker med fokus på tidløst design og stilfulde farver