MØD

TEAMET BAG byLINDGREN

Kunne du tænke dig at blive klogere på hvilke kræfter, der ligger bag byLINDGREN, så er du landet det helt rigtige sted.

Teamet består af i alt 6 sprudlende, idérige, lattermilde og kreative piger i alderen 21-41 år, som med hver deres faglighed og personlighed bidrager til byLINDGRENs eksistens og vækst. Vi nyder hinandens selskab og da ingen er bange for at grine - hverken af sig selv eller hinanden -, må humøret ofte siges at være højt på kontoret. Vi - med alles forskelligheder – nyder at knokle sammen, skabe fint og funktionelt overtøj til børn, og se byLINDGREN vokse dag for dag.

Hos byLINDGREN er der masser af team spirit og sammenhold, og vi hjælpes af med mange opgaver, selvom vi har alle har hvert vores ansvarsområde(r).

Stifter og medejer

Anne Lindgren

Mød Anne. 👋

Anne er gift med Mads, mor til Matilde og Mikkel (og Anton, vores kære kontorhund) - og bosat i dejlige Sæby. Anne er uddannet sygeplejerske - senere sundhedsplejerske - og er den ultimative menneskekender, vild med en kold pepsi max og post-its - og besidder et kreativt sind.

Hos byLINDGREN indtager Anne mange forskellige roller, men er ansvarlig for salg (B2B) og kundeservice, og deler ansvaret for design sammen med Katrine.

Stifter og medejer

Katrine Lindgren

Mød Katrine. 👋

Katrine er gift med Kenneth, mor til Agnes, Emil og Aksel - og bosat i dejlige Sæby. Katrine er uddannet cand.oecon, pjattet med en god caffe latte, vild med The Beatles og excel - og er bedre til hovedregning end de fleste. Katrine kan, udover dét at være medejer, også prale med at være den første fuldtidsansatte hos byLINDGREN.

Hos byLINDGREN indtager Katrine også mange forskellige roller, men er ansvarlig for økonomi, drift og hjælper mange gange til i marketingafdelingen med sine kommunikative skills.

Skrædder bag "Made by Line"

Line

Mød Line. 👋

Line er gift med Kasper, mor til Luka og Felix - og er også bosat i Sæby. Uddannet skrædder, vild med chokolade og er ualmindelig iderig og dygtig.

Line er vores kreative og skrædderuddannede ”symus”, som blev ansat i 2019 – og siden da har hun stået klar til at hjælpe med at kommentere på prøver, forbedre og forfine konstruktionen af nye styles, udbedre og vurdere reklamationer.

Men derudover udvikler, genanvender og skaber Line også nyt liv i kollektionen ”Made by Line”, som vi personligt alle elsker!

Marketing Manager

Mia

Mød Mia. 👋

Mia har endnu til gode at blive gift og få børn - og hertil også at bosætte sig i Sæby. Mia bor i Nordens Paris, også kendt som Aalborg - og er uddannet Digital konceptudvikler med en baggrund i Marketing. Mia er ikke bleg for at give en koncert uden lige i bilen på vej til kontoret i Sæby - og så elsker hun krimiserier og whiteboards.

Mia er vores Marketing Manager, og dribler dagligt med mange forskellige marketingdiscipliner.

Marketing, Studentermedhjælper

Frida

Mød Frida. 👋

Frida er vores nyeste skud på stammen og bor i Frederikshavn. Frida er vild med crossfit, farven blå - og er som næsten resten af holdet, vild med en kølig Pepsi Max.

Frida er studentermedhjælper i vores marketingafdeling, og med hendes kreative og nysgerrige hjerne, hjælper hun med at vi står skarpt på sociale medier.