NEM RETUR I DANMARK 🇩🇰

 

På byLINDGREN.dk skal det være nemt at handle og lige så nemt at ombytte og sende retur! Du kan blot bruge den medsendte returlabel, når du skal enten ombytte eller returnere en vare. Scan blot labelen i din lokale pakkeshop og få pakken sendt retur til os - og gerne hurtigt muligt. Omkostningerne ved returforsendelsen fratrækkes ved tilbagebetaling (DKK 39,-), men ved ombytning til anden vare er det gratis. 


Du er naturligvis også velkommen til selv sørge for at sende varen retur til os uden at benytte vores label. Du kan sende retur til nedenstående adresse:

              🏠 byLINDGREN®
                   Jupitervej 11
                   9300 Sæby
              

HUSK altid at få en kvittering for indlevering af pakken og sørg for, at varen er forsvarlig indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/vare(er)n, indtil vi modtager den. Husk også at udfylde og vedlægge retursedlen med navn, mailadresse og ordrenummer.
Bemærk! Vi forventer, at du sender varen retur hurtigst muligt, og senest inden 14 dage efter modtagelse. Husk at udfylde og vedlægge retursedlen med navn, mailadresse og ordrenummer.

OMBYTNING 📦
Ved ombytning skal du lægge en ny ordre og sende de ønskede varer retur. Dette sikrer, at de nye varer leveres til dig hurtigt og at din kvittering matcher dit køb.

Det er gratis at ombytte, og vi sørger derfor for ikke at fratrække de kr. 39,- i returfragt, såfremt du har benyttet vores label.

FORTRYDELSESRET
Når du handler hos byLINDGREN.dk har du altid 30 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din ordre. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Nægter du modtagelse på en pakke fratrækkes DKK 39,- til at dække omkostningerne for returnering.
Bemærk! Uafhentede pakker i pakkeshops kan naturligvis blive gensendt efter aftale mod et genforsendelsesgebyr på DKK 39,-.

Varens stand ved returnering
Når vi modtager en varer, du har sendt retur, tjekker vi den, og hvis varen er ubeskadiget og ubrugt, vil du få tilbagebetalt det fulde beløb. Beløbet bliver altid overført til samme betalingskort, som du anvendte ved købet.
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Som kunde hæfter du nemlig for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde som i en fysisk butik, men du kan ikke tage varen i brug!

Såfremt varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt, og du kan ved fortrydelse af købet kun få en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Det er byLINDGREN®, der fastsætter værdiforringelsen!

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale forsendelseemballage,
Hvis dit/dine produkt(er) har særsklit original emballage og tags og denne/disse mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling ved returnering 
Når vi modtager varen, tjekker vi den, og hvis varen er ubeskadiget og ubrugt, vil du få tilbagebetalt det fulde beløb. Beløbet bliver altid overført til samme betalingskort, som du anvendte ved købet.
Vi bestræber os altid på at behandle returpakker indenfor 1-5 hverdage. I travle perioder kan der dog gå op til 14 dage. Du vil modtage en mail, når vi har behandlet din returordre og refunderet dit tilgodehavende. Du vil altid få refunderet beløbet til samme kortbetaling som du brugte ved bestilling, medmindre du har ønsket andet.
Bemærk at der typisk vil gå yderligere 2-3 hverdage før pengene er tilbage på din konto.

KONTAKT OS HVIS ...
Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller - mod forventning - oplever defekter eller fejl ved din vare, eller hvis vi vi ved en fejl har sendt dig en vare, du ikke har bestilt, skal du kontakte os hurtigst muligt. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig. 😊 

              📧 kundeservice@bylindgren.dk
              📞 +45 42 22 24 05

 

Featured collection