OM byLINDGREN

EN HISTORIE VI ER STOLTE AF AT FORTÆLLE ♡

”Vi designer ude- og overtøj til glade børn og sørger for at klæde dem fint og funktionelt,

praktisk og pænt på til alle hverdagenss eventyr!” ☁️

- Anne & Katrine Lindgren

DANSK OVERTØJSBRAND TIL BØRN 🇩🇰

INSPIRERET AF DEN ENKELTE, STILFULDE OG FUNKTIONELLE SKANDINAVISKE STIL

I 2015 fik to nordjyske søstre og mødre en idé; en idé, der opstod efter frustrationer forbundet med en evig søgen efter praktisk og funktionelt termo- og regntøj, som samtidig var stilrent og pænt. Som ikke kun var et praktisk must-have. En idé, som er forankret i et stærkt ønske om at udfordre status quo!

Ideen blev officielt til virkelighed i sensommeren 2015, da byLINDGREN blev grundlagt – og her startede et vildt, sjovt og til tider hårdt iværksættereventyr, og opgørelsen med dét kompromis, vi som forældre gang på gang måtte indgå, når vi skulle købe overtøj til vores kære små.

OPGØRET MED ENTEN-ELLER

Hver gang årstiderne skiftede og vejret kaldte på nyt, praktisk overtøj til ungerne, blev vi fanget i den samme problemstilling: skulle vi nøjes med det praktiske overtøj til udendørsleg i dagplejen, institutionen eller skolen? Eller skulle vi købe to jakker - både en praktisk og én, der også var stilfuld, moderigtig og perfekt til pænt brug.

Med en voksende ude- og overtøjsgarderobe til vores egne børn ønskede vi at gøre op med dette kompromis - valget mellem det fine eller funktionelle var et evigt dilemma! Vi savnede termotøj med flere funktioner, der kunne fungere både til hverdagens eventyr og finere brug. Det kunne ikke være rigtigt, at vi gang på gang skulle gå på kompromis!

byLINDGREN er udtrykket for den fusion mellem pænt og praktisk – og opgøret med ”enten-eller” og fødslen af ”både-og”. Vi tror på at kunne forenkle børns garderobe ved at gøre praktisk overtøj til mere
end bare praktisk – nemlig at gøre det både fint, stilfuldt og funktionelt på én og samme tid.

KLÆDT PÅ TIL HVERDAGSEVENTYR

Med en klar filosofi om at børn skal have lov til at være
børn, og troen på at børns naturlige bevægelser, legelyst og velbefindende ikke skal begrænses ved at være smukt og stilfuldt klædt på, klæder vi børn varmt, tørt og godt på til at udforske verden uden at gå på kompromis!

Vores ude- og overtøj er smukt designet, smørblødt og dejligt at have på. Det er ekstra slidstærkt de helt rigtige steder, og produceret med en stærk holdning til at kun topkvalitet er godt nok til vores kære små. ♡ Vores tidløse designs skal kunne bruges år efter år, på tværs af årstider og sæsoner og gå i arv til venner og familie.

Hos byLINDGREN elsker vi det enkelte og stilrene, og vores udtryk er derfor klassisk og sofistikeret med en stærk stilfølelse og en klar designfilosofi, der bygger på enkelhed og tone-i-tone med rene snit, enkle mønstre og minimalistiske design i afstemte farvenuancer.

VI VIL ALTID GERNE HJÆLPE

Vi vil så gerne have at du får den allerbedste oplevelse, når du handler hos os og går på opdagelse i vores univers. Derfor bestræber vi os altid på at yde en ”total-i-top-service” samt ”utrolig-venlig-og-behjælpelig-personlig-betjening”.

Vi håber, at du kan fornemme, at byLINDGREN er drevet med masser af personlighed og hjertevarme af Anne og Katrine, og at vores vinterjakker, flyverdragter, accessories, merinould, badetøj, regntøj, kommende softshell og ikke mindst termotøj er designet med kærlighed, så du som kunde er sikret de allerbedste produkter - og naturligvis med respekt for miljøet. 🌱

VORES BRAND MANTRA #1

SIMPLICITY

"What we love is simplicity; Current apparel that goes for all colours, styles and tempers. A minimalistic and classical wardrobe in subdued and continuous tones that matches everything, everyone – everyday." ♡

VORES BRAND MANTRA #2

QUALITY

"Quality is our aspiration. In all that we design, deliver and do, we strive for quality. long-lasting and timeless designs made with lots of love and out of the best materials. ♡

Quality is a choice. Choose to make it better - anyday!

And quality is a responsibility. We feel obliged to use and utilise the resources in the best possible manner. byLINDGREN® is not just a brand of today, but a brand of tomorrow.

Because quality lasts!"

VORES BRAND MANTRA #3

EVERYDAY APPARAL

"Our outerwear is multifunctional and much more than a practical must-have in every child’s wardrobe. It is basically one jacket to all occasions for everyday use as well as clothes for best. It is stylish and functional too." ♡

... VI ER ♡

ANNE & KATRINE LINDGREN

Stiftere af byLINDGREN.

Iværksættere, søstre og to helt almindelige mødre fra Nordjylland

Lær os bedre at kende lige her.