24 måneders reklamationsret på varer købt på byLINDGREN.dk

Hos byLINDGREN® får du altid 24 måneders reklamationsret gældende fra den dag, du modtager varen.
Vi bruger meget tid på at kvalitetsteste vores produkter, men skulle du alligevel opleve en fejl eller mangel, vil vi sørge for, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, almindelig slitage eller anden skadeforvoldende adfærd.

Skulle du opleve defekter eller fejl ved varer købt på byLINDGREN.dk, bedes du kontakte byLINDGREN®, og så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig. 😊 For at kunne vurderer reklamationen har vi dog brug for, at du gør følgende:

  • Send en e-mail til kundeservice@bylindgren.dk
  • Vedhæft din kvittering eller ordrebekræftelse
  • Oplys navn, e-mail og telefonnummer
  • Vedhæft gerne billeder eller video, der viser fejlen eller manglen på varen

I de fleste tilfælde kan reklamationen behandles ud fra ovenstående oplysninger, men vi kan dog have behov for at have varen i hænde. Hvis vi vurderer at varen skal sendes til os, skal du returnere varen efter aftale til nedenstående adresse.

              🏠 byLINDGREN®
                   Jupitervej 15       
                   9300 Sæby

Som kunde bærer du det fulde ansvar for at varen ikke beskadiges yderligere under transporten til byLINDGREN®, hvorfor alle varer bør sendes forsvarligt indpakket.