Returnering af varer købt på www.bylindgren.dk 

NEM RETUR I DANMARK 🇩🇰
Det skal være nemt at handle online og lige så nemt at ombytte og sende retur, og hos byLindgren.dk har du altid 14 dages fortrydelsesfrist!
Du kan du købe en returlabel på byLindgren.dk til DKK 39,-, som du kan benytte. Returlabelen sendes automatisk til din mail, og skal blot printes og sættes på returpakken, der så kan indleveres i din lokale GLS pakkeshop.

Du kan købe en returlabel her!

Du er naturligvis også velkommen til ikke at benytte vores label, og selv sørge for at sende varen retur til os. Du kan sende retur til nedenstående adresse:

              🏠 byLindgren
                   c/o Topvirk
                   Perspektivvej 2
                   9900 Frederikshavn
                   Att: Janne

Sørg altid at få en kvittering for indlevering af pakken og sørg for, at varen er forsvarlig indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varen, indtil vi modtager den. 
Husk at udfylde og vedlægge retursedlen med navn, mailadresse og ordrenummer.

OMBYTNING 📦
Ved ombytning skal du lægge en ny ordre og sende de ønskede varer retur. Dette sikrer, at de nye varer leveres til dig hurtigt og at din kvittering matcher dit køb..

KONTAKT OS HVIS ...
Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller - mod forventning - oplever defekter eller fejl ved din vare, eller hvis vi vi ved en fejl har sendt dig en vare, du ikke har bestilt, skal du kontakte os hurtigst muligt. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig. 😊 

              📧 kundeservice@bylindgren.dk
              📞 +45 42 22 24 05

 

Du kan læse mere om vores salgs- og handelsbetingelser lige her.