Velkommen til Black Friday og Weekend hos byLINDGREN®

Er du klar til et brag af en tilbudsfest?🎊 Årets Black Friday er lige om hjørnet, og hos byLINDGREN® er vi i år klar til at holde Black Friday – ja, faktisk det vi kalder Black Weekend, sammen med dig. 🖤

Hold din Black Friday hos byLINDGREN®

Black Friday falder i år på fredag den 25. november 2022. Vores Black Friday og weekendfejring starter dog allerede torsdag den 24. november 2022, hvor du kan shoppe alle de gode udvalgte Black Friday og weekendtilbud helt indtil mandag den 28. november, hvor vi også fejrer Cyber Monday. 💰

Tre gode tips til Black Friday 2022

1. Tilmeld dig vores nyhedsbrev 💌

Vil du være helt sikker på at få de bedste tilbud først, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til vores Black Friday og weekendudsalg før alle andre.

2. Forbered dig i forvejen 📝

Det kan være en rigtig god idé at forberede sig på, hvad man leder efter. På den måde er det nemt at danne et overblik, og du vil være sikker på, at du kan nå at få fat på lige netop det, du går og mangler til dit barn før alle andre.

Der kommer til at være mange gode tilbud, så det er måske en god idé at lave en liste over de ting, som du ønsker dig - og på den måde holde listen oppe imod de tilbud, du kan se er gælende Black Friday.

3. Julegaverne klar 🎁

Black Friday er det perfekte tidspunkt at få styr på julegaverne til børnene. Hvis du alligevel havde tænkt dig at købe ude- og overtøj eller accessories til dit barn, så kan du ligeså godt udnytte tilbuddene til vores Black Friday.

Mangler dit barn en vinterjakke, flyverdragt, bomuldsaccessories, termotøj, så er vi her for at hjælpe. Du slipper for at stresse i december, samtidig med at du kan spare penge på julegaverne til dit barn, barnebarn eller dine nærmeste små. Du kan altså klare juleindkøbene nemt, hurtigt og i god tid.

Forbered dit barns overtøjsgarderobe til foråret 2023 - og spar penge 💸

Til vores Black Friday og weekendfejring kan du med de mange gode tilbud få styr på dit barns kommende overtøjsgarderobe til foråret 2023 – og samtidig spare penge. En rigtig god og praktisk forårsovertøjsgarderobe til børn skal gerne bestå af termotøj, regntøj, uldovertøj, softshelljakke eller -dragt, bomulds- og stikket tilbehør såsom halsedisser, huer og pandebånd. Oftest kan det være smart at have to af hver til at skifte med og eventuelt have liggende klar til at holde dit barn varmt og tørt i vuggestuen, børnehaven og skolen.

Til vores Black Friday i år vil du finde gode tilbud, der kan sikre dig en optimal ude- og overtøjsgarderobe til det kommende foråret.

FAQ - BLACK FRIDAY