COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS BYLINDGREN

INTRODUKTION
Når du besøger byLINDGREN.dk bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi for de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet hvilke informationer, der indsamles, hvilket formål formål de har og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

COOKIES 🍪
Ved at benytte byLINDGREN.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som gemmes på din computer med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Cookies indeholder ikke skadelig kode som for eksempelvis virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.
På denne måde vil de annoncer, du ser, kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang bl.a. kan omfatte Google, Facebook, Instagram og YouTube.

PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. byLINDGREN har brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Vi indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige og behandler disse fortroligt!

Vi indsamler og lagrer typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne behandler vi desuden: navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre hurtigst muligt, men også så sitet fremover automatisk indtaster dine oplysninger, hvis du er en tilbagevendende kunde hos os. Oplysningerne registreres hos byLINDGREN og gemmes i fem år, hvorefter de slettes. Vi registrerer ligeledes IP-adressen hvorfra evt. køb foretages.

SIKKERHED
Når der indsamles personoplysninger via byLINDGREN.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Ingen personlige oplysninger, der registreres på byLINDGREN.dk bliver derfor overdraget, solgt eller på anden vis gjort tilgængelige for tredjepart med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, f.eks. kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende!

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

INDSIGT OG KLAGER
Som kunde har du mulighed for at få indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til byLINDGREN via e-mail 📧 info@bylindgren.dk.
Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at disse bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til 📧 info@bylindgren.dk.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

UDGIVER
Websitet ejes og publiceres af:
byLINDGREN ApS
Jupitervej 15
9300 Sæby
DK37191272