VASK OG VEDLIGEHOLD AF BADETØJ

Sådan vasker og plejer og du bedst dit byLINDGREN merinould

Den danske sommer er noget helt specielt, om det er en lang dag på stranden, en tur i svømmehallen eller en badeferie. Badetøj skal både være komfortabelt og se fint ud, samtidig må det ikke blive slidt for hurtigt på grund af brug og vask. Vi kommer med nogle generelle råd til, hvordan du vasker, pleje og vedligeholder dit badetøj, så du kan bruge dit barn kan få glæde af deres byLINDGREN badetøj år efter år.

Du bør altid skylle dit badetøj rent for klor og saltvand i koldt vand efter brug, det er med til at sikre materialets elasticitet, farve og kvalitet bevares. Det er en god ide at smøre dig ind i solcreme en halv time før du skal have badedragt, badebukser eller bikini på. På den måde, når solcremen at trænge ind i huden og kommer ikke på badetøjet.

Undgå at vride badetøjet efter brug og vask, da det slider på stoffet. Læg det i stedet det våde badetøj på et rent og tørt håndklæde og rul det sammen. Derefter lad badetøjet ligge eller dryptørre. Undgå ligeledes at tørre badetøjet i direkte sollys, da det kan have en negativ indvirkning på badetøjets kvalitet.

Sådan passer og plejer du dit byLINDGREN badetøj🚰

Vi anbefaler, at du vasker dit badetøj i koldt vand og bruger et vaskemiddel, der er beregnet til finvask. Husk, at du aldrig skal vaske dit badetøj med vaskepulver med blegemiddel - og undgå at bruge skyllemiddel og for hård centrifugering.

Undgå at smide dit badetøj i en tørretumbler, da varmen ødelægger tøjets fibre.

SHOP BADETØJ