VASK OG VEDLIGEHOLD AF TERMOTØJ

Sådan vasker, plejer og vedligeholder du bedst dit byLINDGREN termotøj

Der kan nemt slæbes sand, jord, mudder eller andet snavs med hjem fra leg i naturen eller legepladsen, der kan betyde, at både dit barn og termotøjet har brug for en vask. Her kommer vi med nogle generelle råd til, hvordan du bør vaske dit termotøj for at sikre at termotøjets gode egenskaber forbliver. 💦

For at få mest mulig glæde af dit termotøj, er det vigtigt, at det behandles rigtig, og en hovedregel er faktisk, at vaske dit termotøj og andet overtøj så lidt som muligt. På denne måde forlænger du termotøjets levetid, og sørger for at det bevarer dem gode kvalitet og de gode egenskaber - og så skåner du selvfølgelig også miljøet. Ofte kan det være nok at ryste tøjet, så sand og andet snavs falder af, og ellers kan en fugtig klud ofte klare opgaven. Trænger tøjet til en større vask end dette, anbefaler vi maskinvask på 30 grader ved lav centrifugering. Når du vasker dit overtøj i maskinen, er det vigtigt, at du altid bruger teknisk vaskemiddel beregnet til overtøj, da dette ikke nedbryder den vandafvisende imprægnering, som vores termotøj har fået. Det er altid en god ide at vende vrangen ud på termotøjet og lyne lynlåsen, når du vasker det. Du skal samtidig undgå at bruge skyllemiddel, da dette vil nedbryde den imprægnering, som termotøjet har fået!

Tørretumbler er kun nødvendigt, hvis der virkelig er behov for det. Når du tørretumbler dit termotøj, slider det hårdt på tøjet. Det er mere skånsomt at hænge dit termotøj til tørre.

Termotøj er fantastisk til både efterår, vinter, forår og som jakke på de køligere sensommeraftener. Vil du vide mere om termotøj og dets gode egenskaber kan du blive klogere her.

Vi elsker termotøj, og elsker at holde at dit barn varm og tør, og sikre at de samtidig har bevægelsesfrihed under alle deres små og store hverdagseventyr.

NIKWAX® Effektivt, ikke persistent, fluorocarbonfri og ikke testet på dyr.

Vask og renholdelse - 4 gode (og nemme) huskeregler🚰

1) En hovedregel er at vaske dit termotøj så lidt som muligt! Således forlænger du ikke kun tøjets levetid, men skåner også miljøet. Ofte kan du nøjes med at ryste tøjet og blot tørre det over med en fugtig klud.

2) Når dit termo- eller regntøj trænger til vask anbefaler vi vask på 30 grader ved lav centrifugering og ved brug af teknisk vaskemiddel i stedet for konventionelt vaskepulver. Vi bruger selv Nikwax Tech Wash, som er beregnet til åndbare og vandafvisende materialer, og som er vandbaseret og miljøvenligt uden brug af flourstoffer.

3) Undgå helt at bruge skyllemiddel, da det nedbryder den vandafvisende imprægnering, som overtøjet har fået.

4) Husk altid at lyne lynlåsen og vaske dit overtøj med vrangen udad, så det slider mindst muligt.

SHOP TERMOTØJ