Saga Furs® til vores vinterovertøj – når kun det bedste er godt nok!

Ægte pels på vores AW19 kollektion

I vores AW19 kollektion har vi for første gang valgt at bruge pels. Idet vi hos byLindgren altid har fokus på kvalitet, funktionalitet, eksklusivitet og holdbarhed var det ikke svært at følge vores hjerter og vælge ægte pels til vores klassiske designs.

Udover at pelskraven på vinterjakkernes hætte - i nogles øjne - er æstetisk og smuk, har den også en vigtig funktion, som kendes fra polarområderne; nemlig at holde dig varm ved at blokere vind og fange sne, slud og regn før de rammer og fryser ansigtet.

 Der er dog mange etiske overvejelser ifht. brug af ægte pels, og det er derfor af helt afgørende betydning at ansvarlighed, dyrevelfærd og bæredygtighed mv. er dokumenteret og i top. Vores valg faldt derfor på Saga Furs®.

Hvem er Saga Furs®?

Saga Furs® er et af verdens mest eksklusive pelshuse med hovedsæde i Finland. Med mere end 80 års erfaring med pels har de, i samarbejde med en række pelsdyravlerforeninger, gennem tiden indledt banebrydende standarder for pelsdyravl, hvorfor de anderkendes som den etiske pioner indenfor bæredygtighed og ansvarlig praksis.
Saga Furs® har bl.a. et leverandørcertificerings- og revisionsprogram for miljø, dyresundhed og velfærd ved navn WELFUR™, som er med til at sikre ansvarlig pels til modebranchen. Saga Furs® har løbende udviklet deres certificering for at forbedre bæredygtighed og dyrevelfærd, og deres høje standarder er i dag langt udover, hvad loven kræver i de enkelte europæiske lande, hvor pelsen avles.

Det var derfor helt klart for os, at hvis vi skulle bruge ægte pels i vores kollektion, så skulle det være fra Saga Furs®!

Du kan læse meget mere om Saga Furs® her: https://www.sagafurs.com/

Fra hvilket dyr kommer pelsen?

Pelsen på vores vinterjakker er fra en naturfarvet, finsk vaskebjørn, en såkaldt Finraccoon. Den har et naturligt, langhåret vildt look med dens tykke og bløde underuld i grå med nuancer af beige, brun og sort. Alle pelse er unikke og der er derfor ikke to som er ens.

Your video