Klar til skiferie med familien ?

Snebelagte landskaber, familiehygge, varm kakao og røde kinder. Vi elsker skiferie og alt det hygge og kvalitetstid med familien det indebærer. Det er snart ved at være tid og måske skal du og familien afsted igen i år? Det kan også være at i skal på jeres første skiferie? Uanset omstændighederne skal der pakkes og planlægges, og det er altså ikke altid lige nemt at gennemskue, hvad man kan få brug for, når det gælder overtøj til skiferie.

Er det første gang man skal på ski med familien mangler man måske både skijakke og skibukser, men med de små som jo hele tiden vokser, er det sommetider også nødvendigt at skifte lidt ud i vintergarderoben. Skitøj til børn kan derfor være noget af en labyrint og ikke mindst tidskrævende når det kommer til research og indkøb af det hele. Vi har forsøgt at spare dig for en smule tid og derfor samlet en liste over hvad der er MUST HAVES når det kommer til skitøj til børn.

Pakkeliste

Det skal du pakke - overtøj til skiferie

Skiundertøj

Et MUST HAVE på skiferien er selvfølgelig skiundertøj. Det inderste lag bør sidde tæt til kroppen og være lavet i et materiale, som isolerer godt, så dit barn kan holde varmen. Vi anbefaler derfor skiundertøj i uld, da det både holder godt på varmen og er svedtransporterende.  

Fleece eller skipulli

Barnets næste lag skal ligeledes have en isolerende men høj åndbar effekt. Fleecen eller skipullien er måske det vigtigste lag, da det bestemmer din varme, og derfor er det her en
god idé at købe en af god kvalitet.

Skijakke

Det er vigtigt med en god skijakke til børn. Det yderste lag skal både være vandtæt, åndbart og slidstærkt. Det er værd at købe en skijakke af god kvalitet, som har en god isolerende effekt samt længere levetid. Din byLINDGREN vinterjakke kan derfor også sagtens tages med på skiferien og udgøre dit barns yderste lag. Vores vinterjakker er udstyret med højt vandsøjletryk (10.000 mm) og tapede sømme, som gør dem 100% vandtætte mod både sne, regn og slud. Derudover har vores vinterjakker en høj åndbarhed samt slidstyrke, der gør at den egner sig perfekt til en aktiv skiferie.

Skibukser

Skibukserne, som også udgør yderste lag, skal have samme gode effekter som skijakken. Her anbefaler vi altså at du finder et par skibukser i en god kvalitet, der både er vandtætte, isolerende og åndbare. Det er samtidig en fordel, hvis skibukserne har brede sæler samt en høj talje, så de bliver på plads og der ikke sniger sig sne ned i bukserne, når der leges.

Flyverdragt

Som et godt alternativ til skibukser og skijakke til børn er der også flyverdragten. En byLINDGREN flyverdragt kan derfor også udgøre et ydre lag af overtøj til skiferie. Vores flyverdragter har gode og nødvendige egenskaber som højt vandsøjletryk (10.000 mm), god åndbarhed og høj slidstyrke - alt sammen perfekt til skiferiens eventyr.

Skistrømper

Fødderne er vigtige at holde varme, derfor bør du anskaffe dig nogle gode skistrømper eller skisokker. Vi anbefaler at købe skisokker i uld, som holder godt på varmen, men samtidig har en god svedtransporterende effekt.

Skihandsker, hue og halsedisse

Tilbehør som skihandsker, hue og halsedisser er vigtige elementer i garderoben, når det gælder skitøj til børn.

Det er ikke sjovt, når de små får våde og kolde fingre, og derfor anbefaler vi et par gode luffer eller handsker. Et par praktiske vanter eller luffer fra byLINDGREN er lavet i vandtæt nylonkvalitet fuldstændig som vinterjakkerne og flyverdragterne. De er derfor både slidstærke, vandtætte og helt perfekte til skiferien.

For at holde hoved og hals varm er det samtidig vigtigt med en god hue/elefant hue og halsedisse. Hos byLINDGREN finder du alle tre i god kvalitet og dobbeltlags blødt bomuld for ekstra varme.

Skibriller

Når man skal stå på ski, er det nødvendigt med et par skibriller, som kan beskytte dit barns øjne mod solens stråler og dårligt udsyn i snevejr. Skibrillerne spiller en vigtig rolle, når det kommer til sikkerhed, og derfor er det vigtigt med et par gode skibriller, som holder sne og dug ude og dermed er med til at forhindre et styrt.

Skihjelm

En skihjelm spiller ligeledes en stor rolle, når det kommer til sikkerhed. Den skal derfor gerne passe dit barn perfekt, og ikke sidde hverken for løst eller stramt. Nogle skisportssteder har udlejning af hjelme til rådighed, men tager man på skiferie hvert år, anbefaler vi at man investerer i sin egen hjelm til barnet, så man er sikker på en perfekt pasform.

Featured collection

Tell your story

huijs