Vi vil gerne inspirere dig til at lade dit brugte byLINDGREN® ude- og overtøj, som du ikke længere ønsker at bruge, flytte ind i en ny garderobe, så overtøjet kan blive genbrugt og elsket på ny - og komme med på nye eventyr. Er dit brugte byLINDGREN® ude- og overtøj ikke længere egnet til at tage med på eventyr, vil vi inspirere dig til at forvandle dit brugte byLINDGREN® ude- og overtøj om til nye produkter og ting, som kan genelskes på ny.

LINE UPCYCLER

MADE BY LINE

Hos byLINDGREN® vil vi gerne være med til at udnytte de ressourcer, vi har, og finde på nye innovative løsninger til spildprodukter. Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger. Vi ønsker at gøre en forskel for den bæredygtige udvikling og være med til bidrage til en grønne og mere bæredygtig tekstilindustri.

Made by Line er et ønske om at reducere spild og genanvende produkter og produktmaterialer. Vi bruger rester fra vores tøjproduktion til at skabe nye og unikke produkter, og bruge mest muligt af de restprodukter, vi har, og giver affald og spild nyt liv.

Vi tilbyder vores kunder helt unikke og håndlavede unika produkter til både børn og voksne. Hvert Made by Line produkt er håndsyet af Line af enten overskydende metervarer, som vi har tilbagekøbt fra vores producenter eller metervarer fra prototyper eller assorterede byLINDGREN® overtøj.

OPDAG MADE BY LINE

MADE BY YOU

Lad os inspirere dig til at forvandle dit brugte byLINDGREN® ude- og overtøj om til nye produkter og ting, som kan skabe glæde på ny. Med Made by You hjælper Line dig med at skabe nye anvendelige ting og produkter ud af dit brugte byLINDGREN® metervarer. Line vil løbende udvikle nye Made by You projekter, som du nemt kan kaste dig over.

MADE BY YOU

Find kreative ideer til, hvordan du kan forvandle dit brugte byLINDGREN® overtøj om til nye finheder.

MADE BY YOU

UDFORSK OG LAV KREATIVE UPCYCLING PROJEKTER

SAMMEN KAN VI GØRE EN FORSKEL

LAD DIT BRUGTE byLINDGREN®  OVERTØJ BLIVE ELSKET PÅ NY

reLOVED

Noget af det bedste vi kan gøre for planeten er at skære ned på vores forbrug og forlænge levetiden på de produkter, som vi allerede har. Hos byLINDGREN vil vi sammen være med til at gøre en forskel. reLOVED er vores måde at forlænge levetiden på vores tøj og opfordre andre til at gøre det samme. Det er et bæredygtigt initiativ, der giver brugte byLINDGREN styles et nyt hjem. Vi sigter efter at forlænge overtøjets levetid og være med til at gøre en lille men vigtig forskel.

Vi vil gerne være en del af en cirkulære tøjindustri, og vi ønsker at forlænge levetiden på vores produkter og være med til at lade vores fine og funktionelle overtøj blive brugt igen og elsket på ny. Vi opfordrer til at give dit overtøj videre til en anden og være med til at reducere spild og efterspørgsel af nye materialer. Vi tilbyder at videresælge dit brugte byLINDGREN overtøj, som du ikke længere får brugt. På den måde sikrer vi, at dit brugte byLINDGREN overtøj kan flytte ind i en ny overtøjsgarderobe og komme med på nye eventyr.

LÆS MERE OM reLOVED