reLOVED – sammen kan vi gøre en forskel

Vil du være med til at gøre en forskel? Hos byLINDGREN® går vi op i en mere bæredygtig og grønnere fremtid. reLOVED er en fantastisk måde at opfriske garderoben på med god samvittighed og være en del af at fremme bæredygtighed i tøjindustrien.   

Børn vokser meget hurtigt ud af deres tøj, og derfor er vores reLOVED-koncept en perfekt mulighed for at sælge dit barns overtøj, som de ikke længere får brugt, samtidig med at du får et tilskud til en ny garderobe. Når du indleverer dit second-hand byLINDGREN® overtøj til os sparer du penge på dit næste køb på byLINDGREN.dk - du får nemlig en voucher til vores webshop. Det er altså en perfekt mulighed for at skifte garderoben ud i tide og utide uden dårlig samvittighed. 💚

At bytte tøj er en god måde at give garderoben nyt liv – helt gratis. På denne måde får alle noget nyt til garderoben og mindre tøj ryger til affald.  

Gammelt bliver til nyt  

reLOVED er altså et tiltag, der gør det muligt for dig at lade dit brugte overtøj få nyt liv og komme med på eventyr i en ny overtøjsgarderobe. Reducer spild og efterspørgslen af nye materialer ved at vælge reLOVED. Når du vælger reLOVED forlænger du tøjets levetid, der allerede er produceret. Ved at give reLOVED -produkter et nyt hjem, sigter vi efter at forlænge tøjets levetid. Vi tror på, at second-hand er med til at give det brugte overtøj nyt liv.   

Bedre for planeten

Tøjindustrien er i dag én af de mest miljøbelastede industrier i verden. Derfor er det vigtigt at forlænge levetiden for tøj, der allerede er produceret. Hos byLINDGREN® går vi - som de fleste andre virksomheder - op i miljøet - og vi vil gerne minimere vores CO2 –fodspor samt være en del af en mere cirkulære tøjindustri. Derfor kan reLOVED være med til at gøre en lille men vigtig forskel, som vi kan bidrage med og på den måde sikre at brugt, men pænt overtøj kan få et nyt hjem. Noget af det bedste vi kan gøre for planeten er nemlig at skære ned på vores forbrug og forlænge især tøjets levetid. 🌍

Lad det brugte overtøj få nyt liv 

Flere og flere er begyndt at købe second-hand tøj på nettet, da det er med til at skabe en mere bæredygtig fremtid. Vi har derfor gjort det nemt for dig at sælge og købe second-hand byLINDGREN® overtøj direkte hos os. reLOVED er både bæredygtig og en fantastisk måde at spare penge på!

Det bedste ved at shoppe reLOVED er, at du ofte kan finde helt unikke styles fra tidligere kollektioner og styles fra vores nuværende kollektioner til en god pris. Og så er det både bedre for din pengepung og planeten.  

Hos byLINDGREN® går vi op i kvalitet! Vores tøj er derfor lavet med henblik på funktionalitet i top og tidløst design, så dit barn kan bruge vores overtøj år efter år, sæson efter sæson. Når vi modtager brugte byLINDGREN® styles, kvalitetstjekker vi selvfølgelig produkternes stand for at sikre, at de lever op til vores standarder, og at alt er som det skal være. Selvom der er tale om brugt tøj er det flotte styles af god kvalitet.  

Gå på opdagelse i vores reLOVED univers lige her ♻️

5 grunde til at købe reLOVED

1) Du kan opfriske garderoben med god samvittighed

2) Spare penge

3) Lad det brugte tøj få nyt liv og komme på eventyr i en ny overtøjsgarderobe

4) Være med til at gøre en forskel

5) Forlæng tøjets levetid

Vær en del af vores reLOVED univers - for sammen kan vi gøre en forskel!

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad går reLOVED ud på?

Konceptet reLOVED er et forsøg på at skabe en mere bæredygtig tilgang hos vores søde forbrugere og bidrage til den cirkulære tøjindustri. Hos byLINDGREN vil vi gerne forlænge levetiden af vores tøj - hvilket er muligt grundet vores høje kvalitet - og give gammelt tøj et nyt hjem.  

reLOVED går i al sin enkelthed ud på, at vi køber dit brugte byLINDGREN ude- og overtøj tilbage, når du ikke længere bruger tøjet, så andre kan få glæde af det. Som tak for vil du modtage en voucher, som giver dig mulighed for at spare penge på dit næste køb på byLINDGREN.dk - hvadenten du køber nyt eller brugt.  

Hvorfor købe reLOVED?

Der er mange grunde til at købe byLINDGREN reLOVED. Du vil først og fremmest være med til at bidrage til at reducere spild, forlænge tøjets levetid samt muligheden for at købe byLINDGREN til en god pris – og derved spare penge. Derudover kan du være heldig at finde unikke byLINDGREN styles fra de helt tidlige kollektioner. 

Hvem sælger reLOVED? 

Alle som har tøj fra byLINDGREN, de ikke længere får brugt, kan returnere deres brugte byLINDGREN tøj tilbage til os.  

Hvordan sælger jeg mit tøj? 

Læs mere her 

Kan jeg returnere mit reLOVED køb?   

Skulle du fortryde dit køb, kan du altid returnere det tilbage.  

reLOVED favoritter