byLINDGREN® Classics - vores tidløse og klassiske ude og overtøjsstyles til børn og voksne

Da Anne og Katrine i 2015 startede byLINDGREN® var det med ønsket om at designe stilfuldt, klassisk og tidløst termotøj til de mindste. Den dag i dag er termotøj stadig byLINDGREN® grund-DNA – også selvom der i årenes løb er kommet mange nye produkter til. 

Fællesnævneren for alle byLINDGREN® produkter er stadig at de skal være klassiske i deres snit og farver – og selvfølgelig være af høj kvalitet, således at de kan bruges længe og gerne af mere end ét barn. 

Sådan som tøjbranchen arter sig i dag, ser vi ofte 4-6 kollektioner – eller sæsoner - og ikke blot en sommer- og vintersæson, som i gamle dage. Moden skrifter i dag hurtigt – og tøj bliver oftere “dømt ude”, hvilket medfører stor udskiftning af tøj, der hertil ofte kassers, længe inden det er opslidt.  

Med byLINDGREN classics, ønsker vi at tage et skidt på den lange vej mod at gøre op med en stadig større køb-og-smid-væk-kultur, som vi ser den i tøjbranchen i dag. Du vil kunne finde “Classic” stemplet ved flere af vores bedst solgte og mest klassiske produkter. ☁️

Termo er altid en klassiker

Dem, som har fulgt med i vores rejse fra start, genkender måske navnene Lille Loke og Lille Saga. Dette er navnene på de allerførste termojakker fra byLINDGREN® - som med tiden er blevet videreudviklet og i dag bærer navnene Lille Leif og Lille Sigrid. Disse termojakker står vores hjerte meget nær, da de bærer megen historie. Jakkerne er løbende blevet re-designet og finjusteret til nu at fremstå i den fineste kvalitet – og med et tidløst udtryk, vi hos byLINDGREN® er meget stolte af. Derudover er de den dag i dag stadig blandt vores bestsellers. 💙

Da vores rejse startede ud med termotøj, er det selvskreven, at bestsellerne; Lille Leif og Lille Sigrid termosættene, tildeles Classics stemplet. Udover disse to termostyles, har vi yderligere valgt en række overtøjsstyles fra vores andre overtøjskategorier, der også er blevet en del af vores classics, da de også emmer af byLINDGREEN®, er stilrene og tidløse i deres snit og farver.

Den klassiske mørkeblå og duset rosa

Vi er vilde med de klassiske og tidløse farver. Fælles for vores Classics styles indtil videre er, at de kommer i to klassiske farver, nemlig en smuk mørkeblå,MidnightInk, og en smuk feminin og dusetrosa, Dark Rose. Farverne mørkeblå og rosa går igen i næsten alle vores kollektioner, da det er to farver, som vi I også er glade for. Derudover synes vi at rosa komplimenterer sløjfedetaljen, som findes på mange af vores pigejakker – og understreger det feminine udtryk, vi så godt kan lide. ✨

Vores Classics

Det kommer nok ikke bag på nogen, der kender til byLINDGREN®, at det overvejende er termostyles, som er vores classics. Men i takt med at vores overtøjskategorier udvides, oplever vi stor efterspørgsel på disse også. Vores softsellkollektion, vi for første gang viste jer i foråret 2022, er blevet taget exceptionelt godt imod – og med god grund. Den emmer af byLINDGREN® og indeholder alle vores signatur-snit, detaljer og tidløse farver. Derfor er Gro softshelljakke i rosa og Njord softshelljakke i mørkeblå blevet en del af vores classics. 

Der er hertil nogle helt særlige styles fra vores forårs- og regnjakkekategori, der også emmer af byLINDGREN® og som fortjener en plads blandt vores classics. For at du nemt kan se, hvilke styles på vores hjemmeside, der er Classic styles, vil du ved disse styles kunne se et orange Classics stempel ved produktet.  

Her er vores classics: 

Lille Sigrid termosæt i Dark Rose 

Lille Leif termosæt i Midnight Ink 

Mrs. Sigrid termojakke i Midnight Ink 

Mr. Leif termojakke i Midnight Ink 

Gro softshelljakke i Dark Rose 

Njord softshelljakke i Midnight Ink 

Lille Rigmor forårs- og regnjakke 

Lille Alvin forårs- og regnjakke 

Aslak forårs- og regnjakke 

Kommer der flere Classic styles?

Vi kan bestemt ikke udelukke, at vi med tiden udvider vores classics familie – for vi vil gerne bidrage positivt og med mere fokus på bæredygtighed i den branche, vi er en del af – hvilket for os især er, at designe og lave stilfulde og tidløse kvalitets styles, der med sin lange levetid, kan gøre gavn i flere en én ude- og overtøjsgarderobe. 💗