Ny skandinavisk forhandler med ombord – en del af Boozt familien

Vi er beærede over at være blevet en del af Boozt familien fra efteråret 2022. ♥️

Boozt er en anerkendt webshop og nærmest en institution i sig selv indenfor onlinehandel i Norden. Boozt, der sælger mode og livsstil online, tilbyder deres kunder et bredt udvalg af kendte mærker med over 1000 forskellige brands. Udover at præsentere mange fine brands i deres portefølje af overtøj til børn, er de kendte for høj kundetilfredshed, da de bestræber sig på at tilbyde kunden en bekvem og skøn shopping oplevelse.  

At indgå et samarbejde med Boozt ser vi som en oplagt mulighed for at udbrede kendskabet til byLINDGREN®s fine og funktionelle ude – og overtøjsunivers til hele Skandinavien, men i særdeleshed Sverige og Norge. 

Vi elsker det, vi laver, og vi håber, at I vil være med på rejsen sammen med os.  

Boozt børneunivers - en del af fællesskabet!  

Vi er stolte over og glade for at Boozt i forsommeren rakte ud til os, da de er en virksomhed, der går hånd i hånd med mange af vores værdier. Boozt brænder for kundetilfredshed og de leverer en fantastisk kundeservice i forhold til høje standarder for svartider og kvalitet på alle kommunikationskanaler, hvilket vi hos byLINDGREN ligeledes prioriterer højt. Derudover har de hurtig levering og nem retur, som alt sammen er med til at gøre shoppingoplevelsen let, bekvem og overkommelig. 

Vi glæder os meget til samarbejdet og er glade for at blive præsenteret som brand i deres fine børneunivers. Vi ved, at Boozt har tusindvis af skønne kunder i hele Skandinavien, og vi håber derfor på, at byLINDGREN kan være med til at tilføre kvalitet, tidløse og klassiske ude -og overtøjsstyles til overtøjskategorien til børn med vores kollektioner, så endnu flere børn kan komme på eventyr iklædt byLINDGREN. 

Vi håber, at I vil tage godt imod os inde på Boozt.com. 

Your video