byLINDGREN® introducerer sin første kollektion af uld 🐑

AW19 NYHEDER ♡

Som noget nyt har vi i vores AW19 kollektion lavet en serie i uld til de mindste. Hos byLINDGREN® værdsætter vi lækre og smørbløde kvaliteter, og vi er derfor ikke gået på kompromis med valget af materialer til vores nye uldkollektion.

Vores nye kollektion består af de fineste små jakker og dragter i 100% merinould. Ulden er en naturfleece, som føles blød og fin at røre ved, men samtidig er meget hårdfør, luftig og ikke sart. Derfor er vores nye kollektion blandt andet ideel at bruge i barnevognen, til udeleg og i bilen.

Uldens mange egenskaber! ♡

Merinould er et naturligt materiale, som består af animalske fibre fra merinofårets pels. 🐑Uld har en masse gode egenskaber, og er i vores optik et must-have til de små børns garderobe.

Ulden har flere fantastiske egenskaber, blandt andet en isolerende og temperaturregulerende effekt, hvorfor uld er et fantastisk materiale at bruge året rundt. Uld har således en kølende effekt, hvis der er varmt, og varmer, når der er koldt. Uld er et naturligt materiale med antibakterielle egenskaber. Det er selvrensende og kan absorbere fugt, så barnet holder sig tørt. 

Vedligeholdelse af uld ♡

For at forlænge levetiden på de enkelte produkter samt bevare uldens egenskaber anbefaler vi, at du følger vaskeansviningen på hangtag'et og i plejeetikken. Derved er du garanteret et byLINDGREN®-produkt, der holder den originale pasform og kvalitet. Uld skal strækkes i form, når det er vådt. Yderligere anbefaler vi altid brug af uldvaskemiddel, da dette ikke slider på uldfibrene og ulden således bevarer sine kvaliteter. Husk at uld ikke må tørretumbles.

Se alle vores uldnyheder her: 👉🏼https://bylindgren.dk/collections/uld

Du er altid meget velkommen til at skrive til os på 📧kundeservice@bylindgren.dk, hvis du har spørgsmål til størrelser, pleje, vask eller noget helt fjerde.

 

Your video